Budu mít větší prsa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #16228 26.5.2011 22:12

Ahoj holky, mám dotázek. Je mi 17 a mám docela hodně malý prsa. Ale na to že mám malý prsa mám docela velký dvorce kolem bradavek. Je možný že díky tomu se mi ještě prsa zvětší?? Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já měla problém s tím, že mi narostla prsa už v 11 letech, byla jsem rychle vyspělá, ale postupem času mě holky dohnaly. Prsa jsem měla taková zvláštní, ale v 19.ti letech mi dorostla na 75B, zakulatila se a jsem spokojená. Sice to nejsou velká prsa, ale zatím žádný přítel s tím neměl problém, líbila se a můžu Ti říct, že když si vezmu tričko na ramínka chlapi koukaj. Myslim si, že menší prsa, když máš dobrou podprsenku se chlapům líbí více než prsa velká. A taky to má výhodu, že si můžeš koupit jakoukoliv podprsenku, kdekoliv a jaká se Ti líbí. Třeba moje mamča má velká prsa a musí si kupovat drahé podprsenky ve speciálních obchodech a ještě ji z toho bolí záda. Jedna její kolegyňka si dokonce musela nechat prsa zmenšit, protože si na sebe nemohla koupit žádnou košili, měla problém si koupit bundičky, co se jí líbily. Takže buďme rádi za tyto naše přednosti ;-)

  • je ti 17, takže bych řekla, že ti prsa ještě vyrůst klidně můžou;) ... koukni na mamku a na babičky, je pravděpodobný, že je budeš mít po nich;)

  • Simone27.5.2011 11:03

    Velké dvorce kolem bradavek podle mně nic neznamenají. Ale je ti 17, takže ti povyrůst můžou, kamarádce narostly ještě v 19. Ale pokud ti náhodou nepovyrostou, tak si s tím prosím tě nelam hlavu. Já je mám taky malá a vždy jsem si našla muže, kterým velikost byla jedno (tzv. spodňáci;) nebo přímo preferovali malá prsa. Ačkoli to z různých časopisů nevypadá, tak skutečně existují muži, kterým se vyloženě líbí malá prsa. Například pro mého přítele jsou už dvojky moc :-D A mrkni na Keiru Knightley - ta taky má nula nula nic a hlavu si s tím fakt neláme ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist