Bude to vadit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387008 15.3.2018 9:47

Ahoj, byla jsem na gynekologii pro mou prvni antikoncepci a byla jsem jeste panna tak mi pani doktorka rekla ze mam po prvnim styku prijit na vysetreni ( tou vaginalni sondou nebo jak se to jmenuje? :D ) proste ze me vysetri uz zevnitr. No a jelikoz jsem mamce zalhala ze jdu spat za kamaradkou a sla jsem za pritelem a vyspali jsme se spolu poprve, tak mamce nemuzu rict ze uz musime na gynekologii. Bude necemu vadit kdyz to mamce reknu nekdy jindy, ze jsme meli prvni sex, kdyz bude vedet ze jsem byla u pritele? Jakoze jestli bude gynekoložka vedet ze ke styku doslo napr pred tydnem a ne pred mesicem? Bude to necemu vadit kdyz tam nepujdu ted ale treba za dva tydny a reknu ze jsme meli prvni styk dva tri dny pred navstevou?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To urcite vadit nebude:-)

  • macicekkajik15.3.2018 10:16

    Nebude, doktorka nepozná, kdy jsi měla první pohlavní styk. Lhát se sice nemá, ale když mi bylo šestnáct, tak jsem to udělala také. Proto, až budu mít dceru, budu se snažit, aby mi dcera řekla vše. Vím, že puberta je puberta a dcery se většinou bojí říkat mamince o prvním styku pravdu, že se budou zlobit. Ale člověk, když nad tím přemýšlí, tak je to horší než ve skutečnosti. Jak se říká: "Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří." Rozhodně to mamince řekni a nevím, zda třeba maminka nepodepisovala sestře papír, že můžeš chodit na gyndu bez ní. To bych si také zjistila. Tak uvidíš.

  • Tak jdi na gynekologii normálně po těch 6 měsících, jestli bereš HA, a nikdo to řešit nebude. Pokud nemáš potíže, není třeba, abys lítala za doktorkou, jakmile máš styk. Možná by i byl problém s pojišťovnou, kdyby byly prohlídky tak blízko u sebe.

  • Ja jsem sla az po mesici, protoze mne tam dohnalo zdravi, jinak bych tam nesla ani po mesici :)

  • Já jsem šla na první prohlídku až minimálně půl roku po prvním sexu. Nikdy dřív jsem tam nebyla. ;) Doktorka nepozná, kdy ten sex byl. Samozřejmě pro tvoje dobro je lepší tam jít co nejdřív. :) A jinak pokud vím, tak když ti jeden rodič podepíše u gynekologa povolení k ošetření (nebo tak nějak se to jmenuje), tak tam můžeš chodit i sama. Já jsem tam byla s mamkou jenom poprvé :) To mi bylo 16.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist