Bradavky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38083 3.3.2012 0:07

Mám takový menší problém. Je mi 16 let a moje bradavky jsou.. no vlastně ani nejsou. Nebo spíš jak kdy. Jakmile je mi zima, vylezou a vypadají strašně pěkně, jakmile je mi ale o něco tepleji, zalezou úplně dovnitř. Počítala jsem s tím, že když budu vzrušená, tak se taky vzpřímí, ale ať se sněžím jak se snažím a partner mě dokáže opravdu dost vzrušit, tak bradavky pořád nic. Jsem s ním půl roku, spíme spolu tak 3 měsíce a ještě si toho nevšiml. On má strašně rád moje prsa, bylo mu proto strašně líto když jsem si při sexu nechávala podprsenku, jednoduše jsem se styděla. Nakonec jsem se rozhodla, že už se přestanu stydět a podprsenku jsem odhodila. Zatím to vždycky vyšlo tak, že byl docela chládek, takže nebyla potíž, ale jakmile jsme si vlezli pod peřinu, tak už jsem si na ty prsa nenechala ani šáhnout, protože bradavky byly zase pryč. Mrzí mě to, necítím se uvolněně a nechci už se stydět, ale je mi trapné o tom s ním mluvit. Miluje mě, já jeho, ale takovouhle prkotinu asi nepřenesu přes srdce..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jo holka, tohle bradavky proste delaji. a myslím, že u všech... nebo aspoň u většiny ;) a už js slyšela, že když je zima tak se chlapům scvrknou penisy? ;) todle je naprosto normální a navíc, přítel tě miluje takovou, jaká jsi. nauč se i ty přijímat sama sebe....

  • Je to uplně normální a nikdy mě nenapadlo to řešit :) Bud v klidu a nestyd se;)

  • Tak měla sem úplně to samí ale úplně a srovnalo se mi to až po porodu :-) ale pozor místo toho mi spadli dólů :-D ale nic si s toho nedělej tomu mímu se prsa líbili ať byli jaký koli :-)

  • JanaRad3.3.2012 12:57

    Tak mě je dneska přesně 35, mám tři děti a bradavky žádné!!!! Ale já mám třeba vpáčené bradavky, to si zjisti před otěhotněním..samo časem! Může to být problém při kojení miminka! Můžeš zkusit masáže - ve vaně si vem kartáček na zuby - měkký!!! A pokus se bradavky "vydrbat", mě tohleto pomohlo, abych aspoň své poslední dítě mohla kojit.... A po masáži nezapomeň namazat, jinak tě budou docela fest bolet!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist