Bowling a 6.TT

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394887 2.10.2018 6:36

Ahoj holky,
jsem v 5. TT, včera jsem volala na gynekologii a objednali mě až na 22.10, protože podle jejich kalkulačky jsem 4+2, tak prý nemá smysl chodit dřív než bude vidět srdeční akce. Co mě ale překvapuje víc je to, že nemám kromě vynechané MS a zřetelných // na TT vůbec žádné příznaky, jen mě občas v bříšku píchne při špatnym pohybu, kdy myslíte, že to tak má začít? V sobotu jdeme s kolegy na bowling, myslíte si, že můžu hrát nebo se mám raději na něco vymluvit? Vím, že to těhotenství asi tímhle neovlivním, ale stejně bych raději dělala maximum pro to, aby bylo mimi v pořádku. Děkuji moc za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a co dalšího by jsi chtěla za příznaky, když jsi v takto raném těhotenství? nevolnosti se často přidávají až v době, kdy je již patrná srdeční akce.
    na bowling bych klidně šla. jsi těhotná, ne nemocná. proč by jsi nemohla nějaké aktivity vykonávat? plod to v této fázi nijak neovlivní, je to bud a nebo tak jako tak. nějakým klidem si nepomůžeš.

  • Myslim, ze bowling hrat muzes.

  • julie.my2.10.2018 9:19

    Ahojky, na začátku se mi chtělo pořád spat, to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná. Kdybych nenabrala 28 kg a nepalela mne v druhé polovině těhotenství žáha, ani bych nevěděla že jsem těhotná. Závratě, chutě, nevolnost, pachy.... nic takového vůbec nepřišlo.... První těhotenství si žena hlídá vše ale to je v pořádku, taky jsem byla taková. Je jasné že se na mimi těšíš a proto nechceš aby se něco pokazilo. Buď na sebe opatrná, těhotenství není nemoc ale je to jiný stav! Tak se podle toho musíš i chovat. Přejí hodně štěstí! :-)

  • My sli na povinnou firemni akci - bowling. Byla jsem cca v 11 tt a nehrala jsem. Je to na tobe, jak se budes citit.

  • kosicek2.10.2018 13:08

    Jestli myslíš nevolnosti, takový profláklý příznak těhotenství, tak ty se mohou dostavit ještě kdykoliv nebo prakticky vůbec, mě dorazily vždy tak do 9tt, jinak se cítil člověk krapet jinak, ale dělala to hlavně hlava. Bouling bych si klidně zahrála (a hrála jsem), pokud je těhotenství zdravé, tak mu to vůbec neublíží, nakoak. Pokud je něco špatně, tak potratíš, i když zvedneš jen hrnek s čajem (takhle jsem to někde četla)..Dělala jsem vše normálně dál a jestli to mělo vliv, tak jen pozitivní, protože jsem se cítila dobře..Jisté tělesné omezení přichází až ve 3tím trimestru, to člověk pozná že ho tělo nepustí tak moc a tak rychle...v prvním do toho vstoupí max. ty nevolnosti a hrozná únava, tak to je pak samozřejmé, že se nebudeš tlačit do nějaké aktivity, i když pohyb, zvlášť na čerstvém vzduchu, může proti nevolnostem výrazně pomáhat

  • Na bowling bych klidně šla, vždyť ta koule není nijak těžká :-) Podle mě pokud je těhotenství v pořádku, tak mu tohle nijak neublíží ani později. A v takto časném stádiu se většinou potrácí spíš z nějakých vnitřních příčin, než kvůli námaze (já vyváděla až do třetího měsíce děsný věci a všechno bylo ok :-D)

  • Petrakim2.10.2018 15:03

    Užij si společnosti a pohybu,dokud můžeš.dítě to neohrozí.víc ho ohrozí tvůj strach co by kdyby než koule na dráze.ja se na začátku druheho tehu neomezovala vůbec a vše bylo ok.u prvního jsem raději nesla ani na pilates a skončilo to zamlklym.nevolnosti jsem nikdy nezažila.jen párkrát žaludek na vodě kolem 8-9tt.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist