Bolestivý sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366474 12.5.2020 18:25

Ahoj,
mám takový vcelku velký problém, který mě docela dost trápí a nevím, co mám dělat. Před cca měsícem jsem měla poprvé sex, který mě neskutečně bolel, bolelo to tak, že jsme to s mým klukem ani nedokončili. Od té doby to pořád zkoušíme, ale je to stejný. Vůbec to nechápu, pociťuji při tom, že se mi chce děsně na malou (i když si před tím dojdu) a tu bolest bych popsala jako pálivou až takovou řezavou. Vůbec to nechápu, protože jsem byla před 2 měsíci u gynekologa a řekl mi, že jsem v pořádku.
Nevíte, co by to mohlo být? Už jsem opravdu zoufalá, všichni to popisují jako krásnou věc, ale pro mě to je zatím spíše utrpění :( Také mi je líto mého kluka, že jsou se mnou takové potíže, ještě, že je chápavý a rozumí tomu. Ale opravdu, nechápu, co je se mnou špatně. :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, některé holky to tak mají.
    Doporučuju si koupit třeba lubrikant, ale pozor ať je na bázi vody pokud používáte kondomy.. ;-)
    Hlavně se pořádně uvolnit. Zezačátku jsem to měla podpbně, myslím že je to normální, než si to tam vše zvykne :-)

  • Partnerovi ani v tobě chyba není. Taky jsem to tak mela.. Tak jsme zkoušeli nejdříve předehry olejickama ❤️ až tam ta touha byla tak jsme pokračovali lehce dal.... Mě osobně pomohlo sedět na něm... Potom jsme to zkusili misionář ale nebylo to úplně super, dokonce že zadu to šlo lépe 🙂 musíte zkoušet a nebát se zkoušení... Chce se to ale fakt uvolnit... A naladit se.. 🙂

  • Problém je podle mě v tom že na to hned skončíte a ty nejsi připravena (myslím v tu chvíli),chce to dlouhou predehru pořádně se uvolnit, ne vždycky jde všechno hned, jinak mě to poprvé bolelo příšerně, podruhé dost podobně pak už to bylo lepší ale sex sem si začala užívat až asi po roce nějakých těch zkušenosti,podle mě je nejlepší nejdřív se vzájemně poznávat,zkusit jiné praktiky, zjistit co se vám oběma líbí a styk jako takový bych nechala jako úplně poslední (zatím můžete zkusit orální sex nebo jen hlazení apod.. Ono když ženská není dost vzrušena a tam "dole" dostatečně mokrá tak to pak jde blbě a dost to bolí..)

  • S tebou špatně není nic, já jsem to tak taky měla, vyměnila jsem partnera a je to úplně něco jiného. Zkus se s ním domluvit na tom, co se ti líbí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist