Bolesti v podbrusku- 17tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109004 8.3.2013 18:49

Holky som v 17tt a stale ma boli v podbrusku az take silnejsie krce mam sem tam sprevadzane spinenim a az slabym krvacanim. Bola som i na pohotovosti tam mi dr povedal ze je to roztahovanim maternice a tym ze mam brusko dost nizko vraj mam brat dalej magnezko a oddychovat ale bojim sa o babatko lebo to dost boli vedeli by ste mi poradit co mam robit aby bolo lepsie?

Chccem doplnit otazku tie bolesti mam stale, a mam pocit ze je to horšie, dosť často mávam bruko také napnuté tvrdé. Dnes som trochu upratovala, varila piekla a potom som takmer plakala od bolesti to som skutocne len taka citlivka?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud bolesti nemizí, naopak sílí, bříško tvrdne častěji a třeba i víckrát za hodinu, určitě bych navštívila znovu lékaře nebo i tu pohotovost. Já jsem s tvrdnutím bříška a to nijak zvlášť nebolelo strávila týden na kapačkách magnézia v porodnici. Pokud navíc k tomu bylo nějaké spinění, určitě bych jela klidně i teď na pohotovost. Ikdyž to nic nebude, budeš mít alespoň klid, že je miminko v pořádku. Neměj z toho obavy, v nemocnici jsou na to zvyklí, a je vždy lepší jet třikrát zbytečně než jednou pozdě. Držím pěsti a dej vědět jak si dopadla, případně jak se to vyvíjí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist