Bolesti v 34 tt - holky poraďte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24514 27.3.2011 18:07

Ahoj holky, potřebuju radu. V pátek jsem byla na kontrole 33+4 tt, bříško již sestouplé a otevřená na dva prsty. Od toho pátku mám šílené bolesti v zádech a přechází mi do podbříšku, jako silné menstruační bolesti. Naspala jsem dohromady asi 6 hodin do dneška a mám zvýšenou teplotu 37,4 C, ale já to stále přikládám tomu nevyspání a strašné únavě. Maminka mi říkala, že je to běžně, tím jak sestoupila dolů se roztahuje pánev, tlačí na záda - SI skloubení - ty dva hrbolky nad kříží. Měla jste to některá také? Nechci zase plašit v porodnici, bývají poněkud nepříjemní.

Holky,tak lezim v porodnici,na predcasny porod to neni,ale mela jsem horecku 39,5 C a zatim se nevi z ceho. Krev signalizuje na nejaky zanet,tak uvidime. Kapackama uz mi srazili teplotu a ja ted kolem posloucham placici miminka,co se narodily maminkam,co tu jsou vedle me na salech. Poslicci to ale jsou,nastesti nic pravidelnoho a zhorsujiciho se. Snad me i brzy pusti domů,ale odlezim si to s nohama nahore.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prosím tě co je to za porodnici? Já byla 33+5 když jsem měla bříško sestouplé a taky otevřená na 2 prsty, měla jsem už i kontrakce a v nemocnici mě hned položili a dali na kapačku léků co tlumí kontrakce. Dokud nejsi alespoň 35+0 tak se mimi považuje za nezralé a lze ho porodit jedině ve specializovaných centrech, protože hrozí dýchací a termoregulační potíže. Tyhle bolesti fakt vypadají na to,že porod už je za dveřmi. Ale u nás ve špitále by si tě už nechali a sledovali.
    Dle mého názoru šupej do špitálu a nech si udělat monitor.

  • Myslím si, že to mohou být poslíčky. Ale kdybys měla jakékoliv pochybnosti, neváhala bych a jela klidně do porodnice. Lepší jet 10 kvůli prdu než něco podcenit.

  • Mslím, že se jedná o poslíčky. Jela bych do nemocnice a při sebemenším náznaku nepříjemného chování bych jim natvrdo řekla svoje.

  • asi jsou to poslíčci, ale jestli jsi otevřená na 2 prsty tak bych jela.. pro jistotu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist