Bolesti bricha na zacatku tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #204387 31.5.2017 22:56

Ahoj chci se zeptat, jak byste popsali bolesti bricha na zacatku tehotenstvi? Tupa nebo ostra bolest? Jak casto? Kdy prisla a kdy zmizela? Od dne vynechani ms mam typicke menstruacni bolesti, asi stejne intenzity jako pri ms. Nekolikrat denne vzdy na par minut vetsinou pri neocekavanem pohybu. Uz 11 dni v kuse... do toho mirna bolest prsou (mam velmi mala prsa tak asi proto neboli vic :-D ) a kazdy den cele dopoledne je mi divne slabo, toci se mi hlava atd.i prestoze se najim a napiju. Doufam v tehotenstvi ale do "civilizace" se dostanu az o vikendu, tam kde jsem na dovolene netusi, na co tehotenske testy jsou :-D jen se chci zeptat, jestli si zase neco namlouvam, nebo to je realne? Jestli ta bolest odpovida? Necitim se tehotna ale nikdy jsem jeste tehotna nebyla. Taky najednou chodim curat kazdou chvilku a je toho malo...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :-), tak určitě to může být těhu. Uvidíš až co test. To je jasné. Prožívám teď něco dost podobného a jsem na úplným začátku :-)

  • ahoj, může to být, ale ani nemusí. Já jsem taky vždycky měla bolení podbřišku a po pár dnech se MS dostavila. Naposledy, kdy se toto objevilo se po 4 dnech zpoždění na testu objevily //. Kromě toho bolení v podbřišku mi přestalo chutnat víno, jeden večer jsem snědla jelly belly bonbony s kyselýma okrukama, přičítala jsem to, ale psychice, která si přeje být těhotná :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist