Bolest ve slabinách a kyčli

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37977 10.6.2011 13:59

Ahojky,jsem 30tt a zacalo mě bolet ve slabinách a pravá kyčel,bolí to,že v noci si rozmýšlím,jestli se mám vůbec obrátit na druhý bok nebo vstát a jít na wc.Nevím jestli je to tím,že jsme předělávali ložnici a skoro celý týden jsem byla v jednom kalupu,než jsme začali pracovat,tak mě lehce pobolívala jen pravá slabina a teď po té šichtě už bolí obě dvě,není to přímo slabina,ale ta kost a zdá se mi,že mě bolí i ta kost nad pipinkou ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8910.6.2011 14:06

    Ahoj, já jsem 37.tt a už mě to několik dní taky bolí, takže to bude tím, že se rozšiřuje pánev. Taky se vždy otáčím pomalu, při vstávání a někdy i při chůzi to bolí. A to někdy jak čert ... Takže odpočívej, jak jen to půjde :) Nevím, jestli jsou na to nějaké cviky, když jsem jakoby trošku zakroužila kyčlí, lupalo tam, tak se radši hýbu co nejmíň :D Ale určitě pohupsávání a kroužení boky na balónu by mohly trošku pomoct, ale nezačuju :)

  • ahoj jsem ve 34tt a mam uplně ten samy problem a je to čím dal horší hlavně v noci když se to rozleži to se ani na bok nemužu otočit.děloha už ti tlači na všechno tak proto to boli s toho si nic nedělej..musíme to nějak vydržet a za tu bolest to pak po porodu stojí kdyz už budeš mít prcka v náruči :)

  • jsem 32 a taky to mám. do toho mě vždy po větším klidu bolí šíleně stydká kost než to "rozchodím" njn....musíme už to vydržet .-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist