Bolest v pravém podbřišku v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #115449 12.4.2018 19:45

Holky. Jsem 23.tt a od cca 15h me poboliva v pravém podbrisku. I v klidu to zaboli. Chodit to jde, ale je to nepříjemný. Na pohmat tp neboli. Po obědě sem vesela na snury pradlo, ze by natažené? Nebo zvětšuje se deloha? To by pobolivalo na obou stranách ne. Zitra jedu k zubari tak se můžu zastavit u obvodacky nebo na gynde. Diky za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys12.4.2018 20:22

    Mě u prvního těhu zhruba v tuhle dobu bolelo taky jen na pravé straně, ale cítila jsem, že to jsou jakoby svaly, bolel mě jakoby takový pruh. Do poradny jsem šla za pár dní na to, dr pro jistotu břicho prošahal, dal rady, jak bych poznala slepák (bohužel si to nepamatuji), ale nijak víc to neřešil, že je to normální. Zpětně to vidím na natahování vazů.
    Klidně to může být z toho věšení prádla. Teď jsem znovu těhotná, 22tt a občas mě na té pravé straně pobolívá, když se blbě pohnu, nebo se víc namáhám.

  • Já tyhle bolesti mám už několik týdnů taky. U dr jsem byla, protože jsem to měl týden v kuse + krece do spodku, píchání v podbrisku a divné bolesti, jakoby natazených vazů na břiše. Záver je roztahování dělohy, magnezko. JInak tyhle bolesti mam i po cviceni tehotenske jogy (jsem tez ve 23tt), takze bych to tomu prisuzovala. Pokud to rano nezmizi, pro klid duse bych byt tebou zasla k dr.

  • Taky mam bolesti az krece jen na prave strane kolikrat me to i vrati do kresla a nemuzu se postavit .... Ale podle pani doktorky je vse v poradku ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist