Bolest v pravém podbřišku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437476 11.1.2021 2:17

Dobrý den. Bolí mě v pravém podbřišku. Cítím tam jen takový tlak, dalo by se to přirovnat bolesti při menstruaci, ale menstruaci mít v nejbližší době nemám. Beru antikoncepci Mistra, Letrox, Tulip, a nekolik vitaminu. Nevíte, co by to mohlo být? Na internetu se pise ze by to mohl byt apendix, kýla, cysta na vaječníku atd.. Někdo zkušenosti s obdobnou bolesti ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik11.1.2021 7:58

    Co si tak skočit na gyndu nebo k obvoďákovi, aby tě prohlédl doktor. Klidně to mohou být i jen zaražené větry. Ty dokážou klidně napodobit infarkt.

  • Na internetu se píše, že jsi těhotná, když tě bolí hlava. :D Na internetu je jedna kravina vedle druhý a pokud jde o zdraví, platí obzvlášť, že máš jít za někým, kdo tomu rozumí, v tomhle případě doktor. A z vlastní zkušenosti vím, že bolest břicha jsou ve většině případů fakt jenom zaražený větry :D Může to od nich bolet úplně kdekoliv v břiše. Taky to může být zácpa nebo průjem, ale ten bys předpokládám poznala. Pokud to trvá víc dní a nelepší se to, je fakt lepší si zajít k doktorovi.

  • Nepíšeš, jak dlouho to bolí, jak silně, jestli poprvé nebo každý měsíc. Každopádně díky tomu, že bereš antikoncepci, tak to ovulace být nemůže, protože neovuluješ. Asi bych nejdřív vysadila antikoncepci a počkala, jestli se tělo srovná a jak se projeví, když nebude zblbnuté hormonama. Ono je totiž teď úplně mimo, tak nečekej, že se bude nějak "rozumně" projevovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist