Bolest v podbrisku po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58117 6.11.2012 10:28

Cauky,jsem ve 24 tydnu tehu,pred 3 dny jsme mely s pritelem sex, odpoledne,potom vecer celou noc me hodne bolelo v podbrisku,dokonce to trva i tet me mirne boly ne moc. Nekrvacela jsem. Nevite proc ta bolest?? Nemohlo se neco stat mimcu? Nebo neco s delohou?? dekuji za odpoved.:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemyslím si, že by se něco stalo mimču, ale dělohu sis zneklidnit klidně mohla. To nemusí být pro mimi ani nijak nebezpečné, ale tebe to může pěkně potrápit. Zkus polehávat, třeba si vzít magnézko a zavolej doktorce, nebo jí to minimálně řekni na příští kontrole.
    Já jsem měla podrážděnou dělohu po odběru plodovky, který byl bez komplikací, doktorka mi nařídila klid, nasadila skoro koňské dávky hořčíku, sex samozřejmě zakázala (ale mě bolelo i vyšetření a když mi to prohmatávala) a zklidnilo se to během dvou týdnů i když jsem to zrovna moc nedodržovala, jsem člověk co nevydrží jen ležet a na hořčík taky často zapomínám. :D Ale miminko bylo úplně v pořádku a nemělo to na něj vliv. Klidový režim mám pořád a úplně jsem se toho nezbavila, ale je to značně lepší, jsem ve 32 tt a předčasný porod nám doteď nehrozil.

  • Me treba bolelo podbrisko take,pry je to tim jak se roztahuje jsem 33 TT a vse je v poradku :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist