Bolest v podbříšku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39995 28.5.2011 23:14

ahoj holky, potřebuju poradit, jsem v 25tt, a dneska jsem to možná trošku přehnala s úklidem, a začalo mě teď večer bolet v podbříšku , jsou to bolesti jako při ms, takový divný nedá se to popsat, myslíte že je to normální? nebo mám raději někam jet na pohotovost?

díky

tak jsem nakonec v nemocnici byla a vrátila se až dneska, nechali si mě tam, byla sem 2dny na kapačce a pak mi už začli dávat mg v tabletách, přišli mě i na to že mám málo železa, jinak ultrazvuk a všechny vyšetření v pořádku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží, jaká ta bolest je. Jestliže se opravdu necítíš a přijde ti ta bolest divná, tak si myslím, že je lepší jet zbytečně na pohotovost než něco zanedbat.

  • ahojky, ja jsem 22tt a minuly tyden jsem to mela to same co ty, dokonce jsem mela krece v noci. Snazim se od te doby nedelat tolik veci naraz a spise pomalu. Ptala jsem se doktora po tydnu a rikal, ze to muze byt,ale ze se nemam pretahovat. Takze ja myslim, ze jsi se jenom pretahla a priste si davej bacha. Na pohotovost bych jela jenom kdyby to byly bolesti k nevydrzeni nebo obri krece,.....

  • Ahoj, já to taky měla....asi 2x a dá se říci, že po "větší" fyzické námaze. bála jsem se, že jde o poslíky ( jsem 30tt - ale ty bolesti jsem měla už dříve ), ale naštěstí to brzy přešlo. A vždy se mi to stalo večer, když jsme byla v posteli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist