Bolest v bedrech a zapáchající výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389632 3.12.2018 11:13

Měl někdo z vás v prvním trimestru bolesti zad (nedokážu identifikovat, zda je to od beder, nebo ledviny) a zároveň průhledný výtok, který zapáchal (jinak bez pálení, apod.)? Trošku váhám, zda mám jít k lékaři, nebo ne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V tehotenstvi bych nic nepodcenovala. Vytok mam cele tehotenstvi, ale neni zapachajici.

  • Mě bolelo první měsíc celé tělo a to jsem ještě vůbec nevěděla, že jsem těhotná, doktor si nejdřív myslel, že jsem asi něco přechodila, doma jsem si udělala test a bylo hned jasno. Výtok jsem také měla celé těhotenství, ale normální, který mám pořád, nijak nezapáchal. V osmém měsíci mi našli kvasinkový zánět a přitom mě taky nic nepálilo, takže na to bych nespoléhala. Každopádně v těhotenství nic nepodceňuj a zavolej doktorovi, buď tě uklidní a nebo si tě pozve na prohlídku.

  • Zapáchajúci výtok obvykle spôsobuje Gardnerella vaginalis, ktorá bohužiaľ môže zaviniť aj potrat ak sa nelieči. Nečakaj a choď...

  • Už menstrujuji více jak půl roku a osobně se také setkávám se zapáchajícím výtokem, ale zatím jsem to nijak zvlášť neřešila. Moje menstruace probíhá skoro celý měsíc, už jsem s tím byla u gynekologa a ten my dal hormony, ale to se nevztahuje na vaší otázku. Jelikož menzes mám více jak dva týdny a víc, výtok zažívám jen v malých případech, ale hodně mě to trápilo ve škole. V podstatě ti na vaší otázku odpovědět nedokážu, ale jen chci říct že to nezažívate sama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist