Bolest stydké kosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34381 10.3.2012 6:59

Ahoj holky, jsem 37+2 týden a od včera mě bolí stydká kost, ale jako neuvěřitelně moc, jak kdyby mi do ní někdo pořádně kopnul .. Do toho každý půl hodiny lítám na záchod. Měla jste to taky některá?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jo holka, začínáš "povolovat", aby mimi prošlo ven, mě třeba strašně bolely před porodem kyčle, ale ty stydké kosti mě začaly strašně bolet po druhém porodu, při první ms a to už bylo 13 měsíců po porodu a stejně mě to bere co ms první dva dny, břicho necítím a z kostí bych se picla, no co naděláme, daň za děti...vydrž, za pár týdnů je po všem a budou jiné starosti a bolesti:-))))))))))))

  • micika10.3.2012 8:05

    Ahojk, to měla kámoška, ale až po porodu.cca půl roku po porodu ji dost bolela ta kost, lítala i po doktorech, ale žádnej nevěděl.. teď užlepší, ale stejně ji čas od času cítí co povidala..

  • Ahoj, ja to mela s dvojcaty uz asi od 32tt, je to normalni. vaha mimi a taky se vse povoluje. V predporodnim kurzu nam radili to chladit, ze by to melo aspon trochu pomoct, ale nikdy jsem to nezkousela. Spis jsem se stahovala v oblasti boku a pod briskem takovym pasem, ale to si myslim, ze mozna ani nebude potreba. za chvilku uz bude konec, bolest ustoupi a ty budes pro zmenu nevyspala :-D hodne stesti, at jde vse jak ma :)

  • Borlova10.3.2012 11:59

    Ahojky Pájo, mě taky pak už teda spíš pár dní před porodem začala bolet stydká kost, hlavně při pohybech, při stávání a chůzi hlavně. Podle mě to bylo tím, jak se malýmu hlavička sunula už dolu. Jenže mě k tomu porodu pomohli tím hmatem, takže těžko říct kolik dní by to bylo před porodem. Třeba bych porodila až za 14 dní. Ale stejně si myslím, že u tebe už to brzo přijde a budeš konečně maminka:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist