Bolest snad všeho

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34381 19.2.2012 9:16

Ahoj těhulky, maminky , chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 35 týdnu a bolí mě snad vše na co si vpomenu. Bolí mě kříž, na kterou jsem si už zvykla,ale do toho mě začli bolet žebra, pánev, kyčle,ruce, nohy no děs. Měla jste to taky některá? Hlavně by mě zajímala ta pánev? A břicho celé už ne ani v podbříšku,ale po celé ploše, jak kdybych posilovala celou noc na břišáky. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem taky 35tt a bolest se taky zvětšuje, břicho všude, kříž, který mě dřív vůbec nebolel. Když sedim, tak mě to všude tlačí :-( taky mám různé tlaky v pánvi a žebra mě bolí taky, víc ale na levý straně...a včera jsem koukala, že mi opuchly trošku kotníky...no je to známka toho, že už se to blíží.
    S tou pánví jsem četla v knížce, že je to v tomhle týdnu - týdnech normální, protože se rozvolňuje a připravuje se tak na porod.

  • Já myslím, že to tak má skoro každá těhulka. Ráno jsem vždy vstávala a cítila jsme se jak kdyby mne někdo celou noc bil.

  • Páji vydrž.Bohužel k tomu to patří.Já jsem teprve 25 tt a začali mně pekelně bolet záda.A po té probdělé noci jsem jak když mně zmlátí.Odpočívej hodně i přes den .Lepší už to nebude.Ale neboj za chvíli to máš za sebou.;-):-)

  • Ahojky..že je to normální ti holky už napsaly, já jen dodám, že mi s pánví pomáhalo sedět na gym.míči a pohupovat se a nebo sedět na kojícím polštáři. Na záda jsem si dávala polštář za záda a hlavně zaměstnala manžela a pěkně večer si je nechala jemně promasírovat olejíčkem, ten je krásně zahřál, já si zarelaxovala a zase si malinko užívala těhotenství. Neboj, za chvíli budeš mít prcka u sebe a na bolístky si ani nevzpomeneš - tak to mám aspon já - přesvědčena, že celé minulé těhu mi bylo uplně dobře a vždy kouknu do diáře, kam jsem každý den psala postřehy a ono to tak kupodivu nebylo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist