Bolest prsou a zvětšení 10 dní před menstruací

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35565 22.2.2011 11:01

Ahoj holky, máte někdo bolest prsou před menstruací a když jste otěhotněla, tak vás stejně prsa bolela před menstruací? Zajímalo by mě, jestli když mě začnou prsa opět bolet cca 10 dní před menzesem, tak jestli můžu i přes to doufat, že můžu být těhotná a nebo je jasný, že se to nepovedlo?:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky tak mám období kdy mě bolí od ovulace až do MS a někdy nebolí vůbec,jako možný znak těhu hodně zkreslující

  • Ahojky, je to bbý, ale opravdu se nesleduj.. 10 dní před MS opravdu nic nevykoumáš.
    Nejvíc budeš vědet v den MS. Mě třeba bolely prsa "až" od 7tt a ne hned po uhniždění. Jestli tam spermijka někde plave, tak se třeba ani ještě neuhnízdila.. Tak se opravdu nesleduj..
    Jinak přeji hodně šťěstí za 10 dní.

  • full.avl22.2.2011 11:22

    Ahoj, já bych musela být těhotná pořád a nejsem. :D Mě bolí prsa od ovulace až do MS. Takže bych to těhotenství nepřikládala. :-) Uvidíš jestli dorazí MS když ne,tak testuj. Dříve to testování nemá smysl. :-))

  • Mě prsa bolí pravidelně min. 10 dní před menstruací také. Takže to opravdu nelze hned přičítat těhotenství. Moje setra mívá bolesti prsou před menstruací stejně tak, ale když otěhotněla měla stejnou bolest prsou jako před menstruací, možná trochu větší. Takže naděje tam je. Nejlepší bude opravdu počkat do dne předpokládané menstruace a pak testnout. Ale chápu Tě, člověk potom tak touží, že každý možný příznak je nadějí.

  • Já trpěla cca od půlky cyklu - ovulace až do menstruace s bolestí prsou. Před těhotenstvím mě prsa také bolela, ale tu bolest bych možná popsala malinko jinak, postranní bolest dost podobná, přidala se bolest bradavek. Ale je to tak strašně individuální, že bych se na takové příznaky nespoléhala a začala to řešit až s vynecháním. Ale je mi jasné, jak člověk hledá každý možný příznak :)

  • lucika8410.5.2012 14:54

    ahoj devcata ja mam taky ten sami problem s bolesti prsou.pred ms.ale boli me i o ms ted mi ms skoncila nemela jsem ji tak hodne silnou ale prece jsem krvacela.a zjistila jsem ze me prsa boli i po menstruaci nevim cim to je.dekuji za odpoved.

  • ahoj mam bolesti prsou na dotek a i zvetsily se mi sem po ms us asi 14dni mam bolesti pod brisku i v krizich jako primestruaci nevim co to znamena dik za odpovedi lenka

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist