Bolest při sexu v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35211 26.4.2012 17:13

Ahojky holky :) Tak mám zase dotaz..S manžou jsme včera sexovali a když jsme byli zezadu,tak mě to celkem bolelo,ne nijak výrazně,ale takové jako by tlaky a zdálo se mi,jako by se mi nadzvedávalo bříško :O naštěstí nekrvácím,ani nemám ted' křeče,zdá se že je vše ok,ale i tak mi to nedá a musím se zeptat,jestli se to stalo některé z vás,nebo jestli to není nebezpečné?:) Dodávám,že jsem 15+6.Děkuji za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • řekla bych, že zezadu už to tedka nebude nic moc :( přece jen může zezadu muž hlouběji a víc se asi dotýká čípku a tím pádem víc "žduchá" do dělohy. pokud nekrvácíš ani nemáš po sexu bolesti tak myslím, že je to v poho, jen budete muset hledat vhodnou polohu při které si to víc užiješ :-)

  • Nebezpečný by to být nemělo, když budete opatrní a nemáš zakázaný sex. Zvětšuje se ti děloha, takže ty tlaky a nadzvedávání bříška byly díky ní. My už se teď zezadu milovat nemůžeme, je mi to nepříjemný :-)

  • Ahojky Hájuško tak mně bolel sex naposledy ve 30tt a pár dní bo spíše 31tt a od té doby jsme se nemilovali dokonce jsem si tam asi i v tu chvíli něco přiskřípla a děsně to bolelo! :(
    Rozhdoně by jste nemněli mít misionářskou polohu páč partner na bříško dělá tlaky tak to pro prcka není dobré :-)
    Zkuste jinou polohu třeba z boku:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 630 odpovědí a 409 761 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist