Bolest pravého prsu na straně při dotyku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #435961 26.10.2020 17:57

Dobrý den. Mám dotaz. Je mi 19 let, a už delší dobu pozoruju, že mě bolí pravé prso na straně ale pouze při dotyku. A to i mimo menstruační cyklus. Levé nebolí vůbec. Bulku jsem si nikde nenahmatala. Beru hormonální antikoncepci dva roky. Co mám dělat? Někde jsem četla, že to může být z nevhodně zvolené podprsenky, ale zároveň se bojím jestli to není rakovina prsu. Co myslíte? Děkuju všem za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Může to být i hormonální, ale to by nebolelo pořád. Zajdi si na gynekologii ;) Bulku tam vůbec mít nemusíš, bohužel. Ale jak říkáš, taky to může být podprsenkou. Nebo i antikoncepcí a chtělo by zkusit jinou, sama jsem jich vyzkoušela 5. A z jedný mě taky bolely prsa. Byla jsem i v mamocentru na utz prsou kvůli prevenci, kde se doktor ptal, jestli mám problémy. V tý době mě bolelo jedno prso, tak jsem se zeptala a je to nejčastěji hormonálníma změnama, často i při HA. Takže se tu neptej lidí, co o tom ví prd a neviděli tě, pokud máš pochybnosti, není nic jednoduššího než jít k doktorovi. ;)

  • Určitě souhlasím, neboj se zeptat se gynekologa;-) A co se týká podprsenky, pokud máš podezření, že by to mohl být důvod, tak ji zkus na čas vyměnit za nějakou pohodlnější či žádnou;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist