Bolest kyčle po porodu

Otázku položila: Marlena 1.4.2016 14:46

Dobrý den, včera to byl týden od porodu a už pár dní mě ukrutně bolí levá kyčel. Nemůžu skoro chodit - už bychom mohli jít na chvilku na procházku, ale já ani nevyjdu z bytu. :( Ta bolest přichází s chůzí, stále hledám pohyb, při kterém by mě ta kyčel nebolela, ale nenacházím :( Ani nevím, co cvičit, abych si ještě víc neublížila. Všechny cviky, které mám v repertoáru, jsou spíš protahovací, nevím, jestli by nebylo lepší spíš posilovat. Ale jak? Na začátku šestinedělí? Ještě mě napadlo, že si zajdu k fyzioterapeutovi, ale potřebovala bych spíš nějakou rychlou radu na rychlou úlevu :) - fyzioterapeuti mají dlouhé čekací lhůty... Popř. poraďte dobrého fyzioterapeuta v Brně. Díky moc

Dámy, teď si nejsem úplně jistá, jestli to náhodou není spíš od bederní páteře, plotýnky nebo tak něco. Není to asi úplně kyčel, i když mi to chůzi dost znesnadňuje. Ale ortoped by to mohl řešit taky, ne? Nebo neurolog? Achjo 8-.

  • 01.04.2016 18:20:29 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, posilovat v šestinedělí určitě ne - zvlášť , když nevíš, kde je zakopán pes. Bolest kyčle po porodu - do té míry, že máš problém s chůzí - normální není. Spíš než za fyzioterapeutem bych se objednala na ortopedii a nohu zatím šetřila.

  • Eika1.4.2016 15:14

    Ahoj, doporučuji fyzioterapeutku v Brně - Starý Lískovec, jestli budeš mít zájem, tak pošlu číslo. Je opravdu výborná, chodí k ní celá moje rodina, včetně malého syna i manžel i já, dokonce už i můj tatínek.
    Má soukromou ordinaci, ale opravdu pomůže a akutní případy se snaží brát do 2-3 dnů. Takže se mi klidně ozvi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 704 odpovědí a 409 825 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist