Bolest kostrče

Otázku položila: Anonymní uživatelka #270112 31.1.2020 6:33

Ahoj holky, moc prosím o radu. Od pondělí mě bolí kostč. Nejdřív to bylo pouze, když jsem dosesala nebo vstávala v práci ze židličky, dnes v noci jsem se kvůli tomu nemohla ani otočit. Bolí mě to teď skoro při každém pohybu, i když sedím/ležím. Myslela jsem ráno, že omdlím. Nikdy jsem to nezažila, nemáte a ním někdo zkušenost? V neděli jsem téměř nic nedělala, jen jsem byla na józe, ale nevybavuji si, že bych se tam někaj blbě pohla. Moc děkuju za případné odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi nespadla tak si myslim ze to bude skripnuty nerv. A boli te peimo kostrc, nebo je to jakoby takova bolest kolem kdycle vystrelujici ke kostrci? Tak sem to mela kdyz sem mela skripnuty nerv, nemohla jsem sedet, lezet, chodit, vubec doslapnout.. a taky sem nic krkolomneho nedelala, byla jsem v te dobe tehotna a ze dne na den to prislo.

  • GabinaR31.1.2020 12:53

    Ahoj, těž jsem měla bolavou kostrč, došlo to tak daleko, že jsem raději stála nebo ležela než seděla, nejvíc mi to bolelo, když jsem vstát po delším sezení. Vše vzniklo, když jsem po mateřské nastoupila do práce a byla jsem na celodenním školení, kde jsem jen seděla. Absolvovala jsem návštěvu ortopeda a ejhle, na RTG kostrč do pravého úhlu. Doporučení na rehabilitace. Vše vzniklo tím, že mám dost výrazně povolené hluboké břišní svalstvo, a zablokovanou pánevní oblast a bedra. Rehabilitace pomohly, ale je to běh na dlouhou trať, neboť jedny to většinou nezpraví a chce to posílit břicho. Jinak jako velmi rychlou pomoc ti můžu poradit jednu věc, vem tenisák, polož se na zem a tím tenisákem si promasíruj zadek, tak že se po něm budeš pomalu posunovat, všude tam kde to bolí na chvilku vydrž, můžeš si tak namasírovat i celá záda a nohy. A rozhodně navštiv fyzioterapeuta či ortopeda, nečekej moc dlouho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist