Bolest kolena a nohy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375641 8.10.2017 12:24

Ahoj par týdnů jsem cvičila doma a po cvičení me začalo bolet koleno. Uz po chvíli. Tes par dni necvicim ale i například po vyjití schodu či zvýšeném pohybu noha boli. Dneska me například boli od rána a to jsem ještě žádný pohyb nemela. Boli me pod kolenem a kolem něj na straně, bolest pak jde ale téměř do cele nohy například stejní i lytko..az nárt. Tehdy me to v klidu nejak nebolelo mozna uz to mam spis psychikou protoze na to od rána myslim a obavám se co to je.
Četla jsem na netu ze při bolesti cele nohy muze jít o nějakou trombózu ucpání žil atd. To me hrozné vyděsilo..ale žádné otoky ani nic nemam ani mi noha či koleno nenateka. Na pohled proste nejde nic znát. Jen vnitřně boli hlavne v oblasti kolena.
Řekla jsem to mamce a rikala ze to v mém věku jeste nemuzu mit tohleto , (bude mi ted 19) a mamcin přítel rikal ze to je spis z toho ze jsem nebyla nikdy moc zvyjla na pohyb což je pravda a ted najednou začala cvičit delat hluboké drepy a ze mozna mam blbou techniku či jsem si v te noze natahla vazy...co myslíte?

  • 08.10.2017 13:48:30 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist