Bolest břicha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33508 28.2.2011 18:03

Ahoj holky.Jsem v 15tt a dneska mě bolí bříško a to hlavně když sedím je to bolest dole v podbříšu od pravé strany k levé.Vím,že v těhu bříško bolí,ale nevím jestli je dobře když bolí takle dole.Taky má člověk přece je strach o toho tvorečka co roste v bříšku.Myslíte že je to v poho?Dík za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych tedy s horku sprchou moc nesouhlasila, miminko neumí ještě reagovat na rozdílné teploty a teplé koupele ani horké sprchy se nedoporučují ! Ano, v pozdějším těhu pomáhá teplá sprcha na poslíčky - začínající kontrakce a přípravu těla na porod, ale to už je těhotenství v jiném stádiu a dítě již umí teploty regulovat. Takovou bolest jsem měla také, dokonce jsem s ní šla pro jistotu k lékaři, byla jsem 14+1 tt, bolest více vpravo a přecházela do levé části. Jedná se o roztahování a růst dělohy a táhnou vazy. Pokud si nebudeš jistá a budeš chtít uklidnit, můžeš si zajít pro jistotu k lékaři. Pokud nešpiníš, nekrvácíš, je to běžné.

  • Tohle mě v 15. týdnu taky potkalo. Kdybych neměla vyoperovaný slepák, tak bych si myslela, že mám znovu zánět slepáku :-). Ale to se jen natahovaly asi nějaké vazy, možná jsem tam měla i nějaké srůsty právě po té operaci appendixu. Bolelo mě to dva dny a pak to samo přešlo, dokonce se mi zdálo, že mi potom povyskočilo bříško. Pokud by tě to bolelo moc a měla jsi strach, tak běž radši na kontrolu. Moje gynekoložka mi vždycky klade na srdce, že kdyby mi cokoliv přišlo divné, tak mám přijít.

  • Martasek8928.2.2011 19:01

    Mě, pokud bolí bříško, dávám si horký obklad a ležím. Nebo zkusit sprchu, spíše více horkou a to bříško zahřívat. Pokud by to nepomohlo a trvalo to delší dobu, tak raději zajít k lékaři.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist