Bolest bradavky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32678 30.1.2012 12:52

Dobrý den,
zhruba od rána mě pobolívá jedna bradavka - ne celá prsa, jen jedna bradavka. Těhotenství bych asi vyloučila - beru HA, nebrala jsem žádná antibiotika a zase tolik toho sexu nemám...Nevíte, čím to může být? Četla jsem, že bradavky někdy bolí v jisté fázi cyklu, ale teď jsem dvakrát po sobě neudělala pauzu v práškách, takže nevím, zda ten cyklus není nějak "rozházený"...Mimochodem, máte některá zkušenost s dvakrát vynechanou pauzou?
Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S bradavkou ti neporadím :( snad někdo jiný. Ale s tou dvakrát vynechanou pauzou... udělala jsem to tak taky párkrát a vše bylo v pořádku;) Ke konci třetího platíčka mě trochu pobolíval podbřišek a začala jsem špinit, ale klasickou ms jsem dostala normálně jako vždy. Ale to špinění bylo protože jsem měla nízkohormonální HA a prostě už to nemohla udržet, pobolívání v podbřišku je u mě také normální, jen to začalo o něco dřív. Myslím, že si tím nic nepokazila, cyklus ti to nerozhodí;)
    No a jestli tě to bolí hodně, tak mě napadá jen prostě zajít na gyndu. Třeba to vůbec nic není, ale lepší jít zbytečně než pozdě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist