Bolest

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532064 26.4. 17:22

Ahoj holky, dneska mam hrozně moc bílého výtoku na kalhotkách a bolí mě podbrisek hrozně mě tam píchá, ale je to třeba takový, že mě tam bolí za 5 minut to přestane a pak mě tam zase bolí, je to hrozně nepříjemny.
Ta bolest je taková jakože ne že by mě bolel žaludek a bolí mě to víc dole



Poslední menstruaci jsem dostala 12.dubna
Je mi 15.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • syd27.4. 9:42

    A co ti máme poradit lepšího, než jít na gyndu? Jestli se to nezhoršuje a myslíš, že to vydržíš do příštího týdne, tak si kup v lékárně nějakej čípek na vaginální infekci - jestli bakteriální nebo kvasinkovou, to musíš poznat sama (jestli je to mazlavý, nebo tvarohovitý). Jestli bolesti zesílej natolik, že budeš brečet bolestí, nebo se přidá horečka, budeš muset na pohotovost.

  • syd27.4. 9:44

    Jo moment, ty píšeš, že jsi dostala menstruaci před dvěma týdny, já četla ve 12 (letech). No tak to může bejt klidně jenom ovulace. Při tý je výtok silnější (jsi právě plodná, a tak se tělo připravuje na sex) a můžou být mittelschmerzen - bolest z ovulace. Zpravidla bývá slabší než menstruační bolesti. Mně většinou jen píchaj vaječníky - tedy na straně mě to sem tam píchne.

  • Podle toho jak popisujete obtíže ,tak to bude opravdu nejspíš ovulace. U mně později bolesti přestanou, vysoké množství hlenu zůstane a mám pak 2-3 dny špinění.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist