Bolení v podbřišku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34401 23.4.2012 20:53

Dobrý den, mám takový problém už asi 3 měsíce mě někdy začne strašně bolet na pravé straně v podbřišku a pak to najednou přejde. Z menstruace to být nemůže. Mamka mi říkala ať to sleduju že by to mohlo být slepé střevo! Co si myslíte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, jestli slepé střevo, záleží na tom kde přesně tě to bolí, ale když píšeš podbřišek, tak bych spíš řekla, že to může být cysta na vaječníku. Myslím, že by byla dobrá návštěva bud tvého normálního lékaře, který ti řekne co by to mohlo jít a kdyby to vypadalo podle něj na vaječníky, tak by tě poslal na gyndu. Opravdu by to chtělo hlídat a poradit se s dr;) Nic jiného mě nenapadá, já měla veliké bolesti při MS a dr mě vyšetřoval i na záněty a pod, takže by to mohlo být i jen to třeba.

  • zašla bych na gyndu. tam Dr pozná, jestli se jedná třeba o cystu na vaječníku nebo o slepák. mně pobolíval podbřišek, tak i na střídačku a vlevo. šla sem k Dr a ta mi řekla po prohlídce, že by to mohl být slepák at si skočím k Dr a ten mně pošle na chirurgii. nevěřila sem, že slepák se může ozývat i vlevo. za měsíc se slepák ozval se vší silou a na to správném místě, i když krev, sono i moč byly negativní. jeden den v poledne se ozval, v práci sem to ještě zvládla, druhý den ráno k Dr na chirurgii do nemocnice, udělali testy a s algifenem poslali domů - když to nepřijejde přijít ráno, když se to zhorší, přijít okamžitě. zákaz jídla, jen pití. ráno další den sem došla - nepřešlo, další testy, opět negativní, ale protože bolesti neustávaly, ještě ten den dopolko sem šla na operaci. v nemocnici sem byla 2 nocia šla domů :-) pak sem se v duchu své dr omlouvala, že sem nevěřila, že by to mohl být slepák. výsledky ukázaly, že byl chronickej a to aslespon 3 měsíce. snad to budeš mít vše dobré, ale i kdyby jsi s ním musela, ničeho se neboj, dá se to zvládnout. a aspon nebdueš mít do budoucna pochyby, jestli je to slepák nebo něco jiného (cysta, těhotenství).

  • jj taky si myslim,ze by to mohla byt cysta. Ja jsem po porodu a docela tedka s cystama bojuju a je to bolest jak popisujes. Akorat kdyz mi jedna praskla tak jsem si chtela volat i zachranku jak to bolelo,tak si urcite nezahravej a zajdi k DR na vysetreni. Neni v pohode ze to tak boli dlouhodobe. Preju at to neni nic vazneho,

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist