Bolavé kotníky - fitko - naražený prst

Otázku položila: JanaRad 28.10.2012 19:36

Dnes jsem byla na cvičení ve fitku a kotníky bolely opravdu dost - nejvíce při skákání přes švihadlo. Trenér radí jen stáhnout kotníky před cvičením, jinak nic. Jenže bolesti mám už od středy a to je dost dlouho na to, že jsem se nebouchla ani nepřemohla, nenatáhla, prostě nic....
A aby toho nebylo málo, pustila jsem si 4 kg činku na prsteníček pravé nohy a bolí to teda docela dost. Teď jsem si to chladila a po koupání si prstíček i s kotníky máznu chladivou koňskou mastí.
Potřebuji radu, co s tím dělat dál. Musím fungovat, ne ležet s nohama na stole.... Co mám dělat s kotníky, aby nebolely a jak pomoct prstu, aby se rychle zhojil?

Dnes ráno je prst krásně fialový a je na něm přesně vidět, kde činka dopadla - hranou. Pořádně to bolí, ale hýbat se zatnutými zuby jde, takže si myslím, že to mám "jen" naražené. Navíc ten nejhezčí modrák je podél prstu skoro uprostřed a končí u nehtu, takže se budu modlit, aby neslezl nehet... Podélně by tu kostičku snad činka zlomit neměla, kdyby dopadla napříč, asi by to bylo horší. Jinak držte palečky, aby se to rychle spravilo a taky aby přestaly bolet ty kotníky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist