Bolavá chodidla a dlaně v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34354 15.8.2012 20:58

Ahoj holky! Jsem ve 33tt. a zatím jsem přibrala 9kg. Celkově těhotenství zvládám bez problémů. Akorát mi opuchají nohy a začaly i ruce a ráno mě probouzejí křeče do lýtek. MUDra mi předepsala Magnosolv, tak už je to lepší. Ale co se chci zeptat. Chodidla a dlaně mě bolí, jako namožené svaly po cvičení. Je to tím otokem nebo váhou těla, na kterou nejsem zvyklá?

Holky a co kyčle a spodek vůbec? Zhruba od 28tt. mám pocit, že se mi roztahuje pánev.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hoj, já měla taky kolem tohoto týdne křeče, budily mě k ránu a pak mě z toho bolely svaly klidně i dva dny.. .:( myslím, že tu bolest můžeš mít ještě z těch křečí

  • no ja pribrala docela hodne - 20kg (puvodni vaha 50kg), takze je to na mem telicku desne znat a musim rict ze me nohy boli taky a je to jako kdybych usla 20km a ja zatim dojdu 200m k samosce ... urcite je to tou vahou.

  • Tak tím jsem si taky prošla, bolely mě kyčle a i kostrč, no nemohla jsem ani vstát ze židle jak to bolelo.. Při přeměřování pánve se zjistilo, že se mi rozšířila o 3cm, cože je docela dost takže je to zřejmě tím :) A jsem ráda, za tu bolest, protože jsem měla pánev dost úzkou a dr mi hrozil císařem. Díky tomu to můžu zkusit přirozeně :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist