Bojim se, ze jsem tehotna (duch)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396638 24.3.2019 8:59

Protoze jsme to vubec neplanovali. Dceri byl nedavno rok, akutne potrebujeme vetsi byt, ale ceny jsou ted silene. Ne ze bychom nemeli, ale platit najednou dvojnasobny najem kvuli mistnosti navic odmitame. A ted do toho dalsi mimi? Sotva jsme se z toho tak nejak vzpamatovali - ani jeden nejsme typ, co zboznuje miminka. Vic si uzivame vetsi deticky, kdyz uz s nima je sranda. I nas vztah dostal trochu ranu a konecne si zase zaciname uzivat jeden druheho. Zaciname cestovat... mame tolik planu. Sice jsme chtelu dve deti, ale treba az tak za 2 roky. Nechapu, jak jsem (pokud jsem) mohla otehotnet. Sex mame tak 3x do mesice a manzelovi to "ujede" tak jednou za dva mesice, kdyz bych mela byt na mile daleko od plodnych dnu. Nicmene na testu (Pepino) vidim slabyho ducha. Vidite ho taky? Jinak ty sede smouhy jsou od toho, ze jsem po testu omylem prejela nehty.. asi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa24.3.2019 10:31

    Máš už po vynechání ms? Pokud ne, je zbytečné testovat. Já osobně tam něco trochu vidím, takové testy jsem měla cca 9dpo. Kolikátý den cyklu jsi?
    Jinak tohle Tě asi moc neuklidní, ale mám doma holčičku a podruhé jsem otěhotněla, když měla osm měsíců a ještě k tomu jsem čekala dvojčata. Všechno se dá zvládnout a pokud máš pocit, že tím, že máš děti, skončí život, tak jste se měli lépe chránit. K tomu nemám co jiného říct. Je to ode mě možná kruté a necitelné, ale je to tak.
    A i s dětmi se dá cestovat.
    Já mám momentálně doma děti ve věku 3,5 a dvouletá dvojčata a čekáme další přírůstek. Možná dítě není vždy plánované, ale nemělo by trpět za nezodpovědnost rodičů.
    Přeji ať to dopadne tak, jak si přeješ!

  • zakewka24.3.2019 9:14

    Tohle je prosvitajici ryska bych rekla.

  • petulinkaa1324.3.2019 13:56

    Ja tam na jednom testu vidím ducha, ale určitě bych zkusila ještě jiný test. Za další, pokud neplánujete další dítě, tak asi není vhodné psát,, manzelovi to ujede" alespoň teda dělat vše pro to aby si neotehotnela (a to nemyslím brát HA) ale člověk který tak moc nechce dite se snaží víc lpět na tom aby dítě nepřišlo, minimalizovat to (protože 100% je jen sex nemít vůbec že :-D) nevim, je to můj pocit z toho co si napsala. Každopádně držím palce ať to dopadne jak chcete ;-)

  • terryk24.3.2019 10:20

    Já tam vidím kulový, jestli tě to uklidní. Pro uklidnění další bych ale potřebovala znát počet dpo a důvod, proč sis test dělala, zda máš nějaké tehu příznaky, atd. Podle mě je tohle negativní. A pro příště doporučuji antinu, když dítě zatím nechcete.

  • jojooo je to tam (y) gratuluji :-)

  • Také vidím ducha. Blahopřeji, i když Tě to asi nepotěší, ale miminko je vždy dar ;-)

  • macicekkajik24.3.2019 9:40

    Já bych počkala, zda ms přijde či ne a pak je to 100%, než lovit duchy.

  • Pepino má zelený těhotenský test? Měla jsem vždycky modrý. Zelený byl ovulační.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist