Bodavé bolesti v podbřišku v těhu

Otázku položila: liiida 8.1.2012 10:06

ahoj holky, tak dalsi problem... dnes kolem 3 asi do 4 rano me chytly bodavy bolesti do podbrisku dole. nejdriv v docela bolestivych vlnach a pak to slablo a prestalo. udelala jsem si magnosolv a usnula. ted rano v 9 vstaval pritel a zase me to chytlo na hodku. nejdriv jsem si rikala esli to neni mocak, ale kdyz jsem sla curat nekolikrat v noci a ted, tak me nic nebolelo ani nepalilo a teplotu taky nemam (36,5). radsi by sme meli spritelem sjet do nemocnice co? nebo jak vypadaj poslicci?cetla jsem, ze se objevuji dva tydny pred porodem, ale nekdo je ma treba driv..?

jo zapomněla jsem dodat, že dnes jsem 26+1

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem ty bolesti měla taky někdy kolem 24 tt a trvalo to cca měsíc. Byla jsem s tím u paní dr. a ta mi řekla, že to je, jak se zvětšuje děloha. Bylo to dole a jakoby na jedné straně. Napsala mi na to jen magnesium. Pro svůj klid si ale můžeš zajet na pohotovost :-) Držím palce!

  • eva1118.1.2012 17:46

    Já se přidám měla jsem to také a bylo to zvětšující se dělohou. Já ty bolesti měla docela brzo začali už kolem 20 tt a trvalo to skoro až do konce těhu.Dostala jsem magnesium a to mě docela po máhalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist