Bílé flíčky na bradavkách - těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #235123 5.1.2018 8:57

Ahoj. Mám dotaz. S manželem se snažíme počít. Styk probíhal pravidelně, během ovulace. Od konce ovulace mám citlivá prsa na omak a na bradavkách se mi vytvořily bílé skvrnky, které tam nikdy dříve nebyly. Test byl negativní, ale nyní se jedná cca o 7 dnů po ovulaci, tak by asi ani pozitivní být nemohl. Může se jednat o raný projev těhotenství? Všeobecně se také cítím tak nějak jinak...😃 předem děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri5.1.2018 10:29

    Ahoj, o flíčcích na bradavkách jako o těhotenském příznaku jsem nikdy neslyšela. Každopádně, testovat 7 dnů po ovulaci je vyhazování peněz, to ti test nic neukáže. Nezbyde ti než čekat. Těhotná být můžeš, ale nemusíš. Chápu, že čekání je otrava a všechny chceme vědět, na čem jsme, co nejdřív, ale tu ti to nikdo neřekne.

  • Ono přáznaky těhotenství se těžo mohou projevit dokud vajíčko není uhnízděné a nevyplavují se příslušné hormony (hcg). To, že máš prsa po ovulaci citlivější může být dáno změnou hormonální hladiny, já to tak mám každý měsíc přičemž se to zhoršuje až do menstruace...... A nikdy jsem těhotná nebyla. flíčky mohou a nemusí souviset. Většit cokoliv 7 dnů od ovulace je hrozně brzy.
    P.S. My se snažíme už delší dobu a za tu dobu mé tělo předvádělo spoustu příznaků, co nidky předtím a nikdy to těhotenství nebylo. takže i ze své zkušenosti radím se k tomu neupínat......

  • Me se bile flicky ( spis to vypadalo jako tukove kulicky) taky udelaly. Uz si ale nepamatuji kdy, jestli pri druhem tehu, nebo pred nim.....kazdopadne jsem se na to ptala Dr. A pry je to v poradku. Jsou to pry zlazky, ktere slouzi mimcu, aby naslo prso.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist