BT - jak měříte?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27631 12.3.2012 20:16

Ahojte, jak postupujete při měření bt? V jedné starší diskuzi jinde jsem našla příspěvek, kde holčina psala, že měří v puse tak, že si dá na 5min teploměr do pusy jen tak a až po těch 5ti min začne měřit. Myslíte, že je to potřeba?
A jaký používáte teploměr? Je k něčemu ten na 2 des. místa? Je důležitá značka nebo cena? Rtuťový teploměr už není k sehnání, ty skleněné co se teď prodávají stojí za prd, měla jsem 2 na normální měření a ponějaké době nešel sklepat natož aby něco naměřil. Digi mám levný tak nevim jestli to stačí. A ještě jak dlouho měříte - jen co to zapípá nebo i dýl?
Moc děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, takže já měřila nejdřív digitálem na 1 desetinné msíto, později (víc jak po půl roce) sem dostala na 2 des.místa. důležité je, s jakou přesností ale měří. protože i když má psané 2 des.místa, neznamená to, že měří opravdu takto přesně.
    měřívala sem v pochvě, a protože mi později přestal teploměr pípat, tak sem počítávala do 80. pomalu jako po vteřinách. dýl většinou nebylo ani třeba. ten dvoumístný pípal a u něho sem počítala asi do 30ti.
    jinak v ústech měřit nevím, nezkoušela sem, ale nepřipadá mi to tak přesné. výhodou zase je, že můžeš měřit i v době ms.

  • duramura12.3.2012 20:49

    ahoj, merila sem teda rtutovym - v puse, rovnych pet minut. ted uz je neprodavaji, merila bych normalnim digitalem (mam obyc. na 1 deset. misto, ale stesti, protoze sem nakonec zjistila, ze v D testu vysel nejlip) do zapipani. pak uz to stejne nemeri.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist