Avon nebo Oriflame, co je lepší ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63740 2.5.2012 16:47

1. dobrý den chci se zeptat na váš názor :) už delší dobu si obědnávám věci z AVONU jako Make-up čistící vody a různé takovéhle věci na plet :)
myslíte že jsou kvalitnější věci, ohledně pleti , v AVONU nebo v ORIFLAMU? :)

2. jako většina dospívajících dívek mám problém s pletí , nijak exktrémní ale dělají se mi Uhříky a černé tečky :)
Používám běžné věci na plet jako jsou krémy a čistící vody a masky :) atd ...
chtěla bych vědět nějaký produkt který na tohle opravdu zabírá !, ale spíše co seženu v lékárně nebo doma :)
nechci utrácet zbytečně hodně peněz za nějaké drahé krémy nebo tak :)
Předem děkuji za odpověd :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 1. No, tak z těhle dvou já mám lepší zkušenost s Avonem, ale stejně to podle mě není nic moc. Když už, tak tam kupuji sprcháče a tak, krásně voní:) ale kosmetiku moc ne, já si všechno radši pořádně prohlídnu a vyzkouším v drogerce.
    2. Skvěle mi na pleť zabírá maska z kvasnic - plet je pak heboučká a vypnutá. Jinak nic přírodního nepoužívám. Kupovala jsem si přípravky od Neutrogeny, skvěle mi zabíraly na akné. Ted si kupuji v lékárně to vše od Vichy, ale je to docela drahé... ale mě to pomáhá, ještě se mi nestalo, že by mi něco od téhle značky nevyhovovalo.

  • full.avl2.5.2012 16:52

    již léta mi vyhovuje více Oriflame :-)

  • Verousek892.5.2012 16:59

    1. Já nemám ráda ani avon ani oriflame. Nemyslím si, že mají kvalitní výrobky.
    2. Na pleť jsem používala jeden čas hodně věci z avonu, ale vůbec mi to k ničemu nepomáhalo, bylo to jen zbytečný vyhazování peněz. V současnosti používám garnier, který kupuju v drogerii a jsem spokojená. Ono jde o to, že každému vyhovuje něco jiného a působí na něj něco jiného, takže to chce spíše zkoušet, co ti bude vyhovovat nejvíce.

  • Když už,tak Oriflame.Měl by být čistější...Ale ne krémy,ale spíše mýdla,sprcháče a dekorativní kosmetiku.Jinak mám výbornou zkušenost s Eucerinem.Ale mně ho vybrala přímo lékařka v kožních lázních.Každá jsme jiná.:-)

  • Martasek892.5.2012 16:53

    Já jsem pro AVON. Z Oriflamu jsem měla dosud jen pár věcí a to spíše mýdla, sprchové gely a podobně, plno věcí je tam na můj vkus zbytečně drahých.

  • ad 1 - ani jedno :)
    ad 2 - kazda plet je jina. doporucuju se poradit s kosmetickou nebo v lekarne. Mezi me oblibene znacky patru loreal, prisla jsem ted na chut yves rocher. sice to neni nejlevnejsi kosmetika, ale zdaleka take neni nejdrazsi. :)

  • Já dávám přednost Avonu. Jednak je cenově přijatelnější a mě i na pleť vyhovuje lépe. Mám docela citlivou pleť a po většině značek se hned osypu nebo se mi udělá akné. Po Avonu ne. Z Oriflamu jsem se osypala hodněkrát. Každopádně je to inviduální, každá to máme jinak a každému vyhovuje něco jiného. Musíš vyzkoušet a sama na sobě zjistit co zrovna tobě sedí víc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist