Aura

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52774 19.6.2012 9:21

Poslední dobu se o ní celkem zajímám. Předem vás chci upozornit, že nejsem blázen, aura je prý vědecky potvrzená. :-D;-) Zkoušela jsem se ji tedy naučit vidět, prý to jde, někteří lidé ji prý vidí. Ze začátku jsem si byla jista, že tenká modrá záře kolem mých prstů je aura, pak se mi začala ale zdát jako fialová, dokonce i zelená. Tak nevím jestli to není oční klam :-D:'-( Chci se tedy zeptat, jestli s aurou někdo nemáte zkušenosti?A nevíte, jak ji vidět?? Děkuji za odpověď, je to velice zajímevé :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Aura má různé barvy... většinou se mění podle citového rozložení... Můžu doporučit knížku Aura - jak ji vidět a rozumět od Richarda Webstera (např.: http://www.bux.cz/knihy/16510-aura-jak-ji-videt-a-rozumet.html) ...

  • :D jestli ji chces videt, zajdi si do kostela a podívej se na obrazy a sochy svatých ;) ta zlatá záre kolem hlavy je aura - zlatá jakozto nejcistsí .... kdysi jsem premyslela, ze bych do toho taky zacala vrtat, ale nejak me to nechytlo... jsou lepsi veci na svete :D ale jo, nekteri ji vidi i bez uceni.. nas mozek ma spoustu moznosti, vyuzivame jen male procento, takze kdovi ceho vseho jsme jakozto lidi schopni, ale urcite to jde..

  • nesmíš se na tu auru dívat přímo, ale jen tak mimoděk. a ne vždy se zadaří ve chvíli kdy se o to tak moc snažíš. ze začátku je to spíš náhodné ;-) a ta modrá záře kolem ruky, kterou se učiš vidět je teprve začátek, to ještě není samotná aura. co sem vyčetla, tak je dobré začínat třeba s viděním aury u stromů (hlavně zdravé stromy ji mají dostatečně silnou). a taky se líp vidí proti nějakému pozadí, které má jednolitou barvu - bílá nebo černá, aby tě nerozptylovaly barvy jiné. vidět auru u člověka je na dlouhodobý trénink a taky to chce najít spolupracovníka, kterému nebude vadit, že bude nějakou dobu stát/sedět a ty se budeš dívat. většinu lidí to po pár minutách přestane bavit ;-)

  • já taky věřím na auru... a jsou lidé, kt. ji vidí- já ji sice nevidím, ale řekla mi vědma, že dokážu hodně vycítit a můžu ti říct, že poznám z člověka jaký je, jsou lidé, kt. ze sebe vyzařují optimismus, lidé, s kterým se cítím dobře a pak jsou lidi s kterýma se cítím hrozně (např. tchýně), jako by mě "vysávali", neumím s nimi vydržet...a to mi právě řekla ta vědma, že hodně vycítím, tak nevím...ale aura určitě existuje, takže se o to zajímej dál :-)

  • Ahoj, já na auru věřím, i když já sama ji vidět nedokážu. Ale v práci máme kolegu, který se o to intenzivně zajímá a tvrdí, že jí vidí. A také tvrdí, že třeba těhotná žena se dá poznat podle toho, že má kolem sebe nezaměnitelný odstín růžové barvy, který je typický pro těhulky. A hádej co? Obě mé těhotenství na mě takto poznal ještě dřív než já sama. Teď podruhé mi už cca desátý den po ovulaci řekl, že kolem mě vidí tu těhotenskou auru, řekla jsem mu, že se mýlí (protože já měla těhu test tak brzy ještě negativní), ale 4 dny na to jsem si dělala test znovu a byl pozitivní. Teď jsem v 35 týdnu:)) Takže něco na tom bude a vidím, že někdo jí opravdu vidí. Prý se to dá i natrénovat. Zkus nějakou odbornou literaturu jak už tu někdo radil a zkus to. :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist