Asi močák...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24083 29.8.2011 22:15

Ahoj holky asi určitě mám něco s močákem už mě to trápí delší dobu pálení a pak skoro nic nevyčůrám :( ale vždycky to mám jen den, druhej den pak dobrý a za měsíc kolikrát znovu, máte s tím někdo zkušenosti,musím k dr. abych se toho zbavila a antibiotika bo něco jinýho? děkuju..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Osobni zkusenosti s tim nemam, ale vic mojich kamaradek na to trpi celkem casto, jsou teda kazdou chvilu u dr. a braly na to i ty antibiotika, aby to poradne prelecily. Jinak do sebe lejou brusinkovy caje..

  • Ahojky.....S tímhle si holka nazahrávej,bylo by lepší si zajít k MUDR. s ranní močí, a hned budeš vědět jak na tom jsi. Já sem se léčila s močákem celé jaro,2-krát antibiotika,bolesti.....Dokonce ledvinová kolika,což není nic příjemného. Než si tam zajdeš tak buď hlavně v teple,pij urolog. čaj,ale návštěvu u MUDR zbytečně neoddaluj!!!

  • Ahoj, tak já teda osobní zkušenost se záněty MM mám už nekolikaleté. Pokud jsem správně pochopila, tak cítíš pálení stále, nejen při močení? V tom případě bych to spíš viděla na kvasinky nebo zánět pochvy. Nevím kolik ti je, ale taky bys mohla mít alergii na sperma, pálení taky můžeš cítít před blížící se menstruací, zvlášť, pokud se ti vrací v pravidelných intervalech, jak píšeš - za měsíc. Zánět MM se projevuje častým močením s minimálním množstvím. Provází ho pálení a řezání, zejména pak při dočůrávání je bolest nejiinzenzivnější. Větší bolest taky cítíš, když máš močový měchýř prázdný, když se ti víc zaplní, bolest trochu ustupuje. Zánět MM určitě během jednoho dne neustoupí. Jako prevence jsou výborné brusinkové tablety a urologický čaj, vyhýbat se sladkému a kyselému. Ať už tak nebo tak, k Dr. si určitě zajdi. Nic nepodceňuj. Držím palečky :-))

  • k doktorce bych s tím zašla, ale pokud je to taková expertka jako ta moje, tak bych zašla raději rovnou na urologii. Ta moje mi předepsala antibiotika která se jmenovala mám takový pocit že Biseptol, bylo mi po něm hrozně zle, byla jsem slabá, motala se mi hlava a stejně pálení i po přeléčení bylo asi za 10 dní zpátky. Pak jsem sama vysledovala to, že pálení při močení se objeví den po té, co jsem třeba od nohou prochladla. např ve škole máme zimu a já byla jen v pantoflích a samozřejmě v ponožkách, ale byla mi zima. Tak jsem se obouvala do pevné obuvi a problémy zmizeli. Je to vážně se hlídat a držet nohy a ledviny v teple. I když se dlouho sedí tak i zadek aby nestuděl. Jinak když už jsem prochladla tak jsem pila brusinkové džusy, čaje a suché brusinkové plody jsem jedla místo svačiny.

  • S tímhle je nejlepší zajít hned k urologovi. Jen ten ti nejlíp poradí, co a jak, napíše ti léky (ne hned antibiotika jaké rádi předepisují ostatní lékaři). Já brala neustále antibiotika a ty mě teď už vůbec nezabírají. Mě už teď sice pálení při močení tolik neobtěžuje, zato se mi však často objevuje lehké pálení při močení druhý den po sexu :( Také nic příjemného... Nejlepší co proto můžeš udělat je brát dlouhodobě brusinky, pít brusinkové džusy, čaje, jíst i sušené brusinky, pít 2xdenně urologický čaj, být v teple a klidu, a nekoupat se v teplé vodě (pouze sprchovat)-na tom hodně záleží. S tímhle není dobré si zahrávat, hodně štěstí při léčbě :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist