Appka na sledování bazální teploty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271926 22.6.2022 8:21

Ahoj, nemáte prosím tip na nějakou mobilní aplikaci na sledování bazální teploty? Používám zatím womenzone, ale zadávání přes mobil je peklo kvůli reklamám a klikání do miniaturních okének. Tak hledám něco podobného jednoduchého, kde každý den zadám teplotu a rovnou se mi tvoří graf, nic víc nepotřebuju. Díky za tipy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • používám aplikaci pro Fertility friend. má i webové rozhraní a zadávám tam, kde mi to vyhovuje - podle možnosti aktuálního přístupu.
    lze tam i nastavit standardní hodinu měření a pokud se liší (např. změřím o 30 min později a tu hodinu měření si při zadávání teploty změním), potom je to i v grafu zaznačeno a je tak možné lépe graf vyhodnocovat. i celkové vyhodnocení ovulace a predikce menstruace od FF je přesnější.

  • Ellievanessqa22.6.2022 8:53

    Též doporučím fertilitty friend, je rozhodně přesnější než tady a jde tam podle mě zadávat více věcí jen je to v angličtině :)

  • sisterrys26.6.2022 22:06

    Mám ovuview, většinou se shodoval s womenzone. Plus tedy mám načteno, co a jak, tak jsem ho i trochu kontrolovala. Teď čekám na ms po porodu, takže jsem ho dlouho nepoužívala, ale byla jsem s ním spokojená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist