Antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425117 6.1.2021 18:34

Ahoj slecny, je mi čerstve 18 a chci začít brát antinu, z důvodu nepravidelných měsícek a furt jenom cysty..hlavně taky proti otěhotnění, jenomže mamka mi to nikdy nedovolila a tak mě napada, ze když už mi je 18, nepotrebuju souhlas rodinného zástupce, chci se jenom zeptat, jaky mate nazor na antikoncepci vy a jestli je to dobrý napad, dekuji❤️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu6.1.2021 18:43

    Blbejsi nápad mít nemůžeš...
    HA tvoje problémy nevyřeší. Jenom je odsunes a az pak budeš chtít rodinu, budeš řešit cysty a nepravidelnost

  • Tvoje maminka je rozumná žena. Kéž by moje máma měla před lety stejný názor a informace jako ta tvá. Antikoncepce není dobré řešení. Pro mě představovala pár let trápení a problémy po vysazení. Používáme s mužem kondom už spoustu let a ani jeden nemáme problém.

  • Melldeery6.1.2021 18:51

    Už jen tím, že máš teď problémy s menstruací, tak bych do toho nešla. Menstruaci při bráni HA mít nebudeš, jen budeš krvácet, až ji pak vysadíš, problémy zase přijdou a může se stát, že budou daleko větší. Spíš bych to zkusila řešit šetrnou přírodní cestou, na YT je spousta videí, na internetu spousta článků. Věřím, že ti to pomůže více než antikoncepce☺️

  • Ahoj, za mě říkám, že to není dobrý nápad. Při ha nemáš menstruaci, ale jen krvácíš že spádu hormonů. Po vysazení riskuješ ještě horší stav.

    Zkoušela jsi bylinky?

  • Zkus čínskou medicínu, pokud ti ta moderní nepomohla a teď ti ještě chce odsunout problém do budoucna hormonální antikoncepcí. Tradiční čínská medicína není hrazena ze zdravotního pojištění, ale vyplatí se. Vlastně tě možná vyjde na stejné peníze jako HA, ta taky něco stojí. Takže bych to zkusila. Sama s ní mám dobré zkušenosti tam, kde moderní medicína tápe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist