Anonymky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28008 14.1.2012 20:16

Milé a vážené anonymky.
Velice mne zajímá, proč některé neustále se schováváte za anonymytu, pokud čtu zde pravidla poradny, tak to je následující:

Pokud by byla odpověď příliš osobní a bylo by Vám příjemnější, aby se u ní Vaše přezdívka nezobrazila, prosím, zaškrtněte možnost "Odpovědět anonymně". Upozorňujeme, že tato možnost, pokud bude využita k nevhodným či vulgárním příspěvkům, nijak nezabrání administrátorovi zjistit autora!@

Jsou zde odpovědi, které nejsou až tak příliš osobní, jde jen o radu normální a přesto dáváte skrýt přezdívku, nemyslím tím choulostivé otázky na pohlavní nemoci, polohy sexu, nebo třeba kdo byl "někdy" nevěrný atd., ale na otázku třeba co říkáte na můj graf, kdy byla ovulace, když se ptá tazatelka.
Zajímá mě to, nemyslím to jako urážku, či rýpání do vás tajných dam, prostě se to tady začíná hodně hemžit skrytou anonymitou a dost často tu jsou ty anonymky oprsklý, nadávají a jsou sprostý vůči ostatním. Proč, když chci někomu vynadat se neukážu kdo jsem? Přeci ve skutečným životě taky povim od plných plic taky co si myslim a člověku do očí.....Já odpověděla v anonymitě asi 3x a to bylo choulostivý téma hodně.
OPAKUJI - jde o info, ne napadání, jak by si některá vztahovačná dáma mohla myslet.

PS: Já bych tu anonymitu tady zrušila úplně, mohla by zadat pouze tazatelka.

Ještě bych udělala, že u každého mínusu by bylo vidět, kdo ho dal :o)

Kéž by si každá husa zametla před svým prahem a nebrala si mě ho huby, ani jedna mě neznáte. Díky bohu, že takové neznám, stydět se za vás. Hlavně, že se bavíte a pak kdo koho pomlouvá a chová se odporně vůči ostatním. Jster nány ubohé, takhle pomlouvat a špinit. A s Dajou .... no... škoda tisíce a jednoho slova :DDD

Odpovědi správkyň témat

  • yamd15.1.2012 18:34

    Ivigirl: Dost často jsou tu oprsklé i ty, co svůj nick uvedou. Porušují tak ale pravidla úplně stejně jako ty, které se ještě navíc schovají za anonymitu.

    Chcete zrušit anonymitu, ale sama jste ji použila víc než 50krát. V tom případě asi nebude úplně zbytečná. Rušit jí kvůli tomu, že jí některé zneužívají, to opravdu nebudeme. Slouží ženám, které řeší choulostivé věci a těm slouží dobře. Dost často slouží i těm, co se tu někdy zeptaly na něco "podle někoho blbého" a od té doby se bojí zeptat. Další se staly hlavním drbem ve svém zaměstnání nebo okolí, protože je podle přezdívky každý známý pozná. Je spousty důvodů, proč anonymitu nechat. Také je jen v poradně, ostatní služby ji nepodporují.

    Plusy a mínusy - ty mají své opodstatnění, stejně jako označení odpovědi za správnou. Bohužel v obou případech se dost často stává, že jsou odpovědi hodnoceny podle (ne)sympatií a ne podle správnosti obsahu otázky. Nejlépe to jde vidět u odpovědí, kde se najednou objeví +30 nebo naopak -30... Když zveřejníme, kdo je dal, mínusy zde zmizí úplně. Kdo by přeci dal mínus někomu, kdo si ho ihned poté vychutná, i když je mínus opodstatněný. A jistě nevěříte, že by se tu něco takového nedělo...

    Všechny ty husy a nány si, prosím, odpusťte. Jedná se o porušování pravidel, i když se neschováváte za anonymitu.

    Rozhodli jsme udělat nějaká opatření, pár změn, které snad pomohou, všechny se dozvíte v deníčcích.

    Přeji nejen Vám, ale všem hezký večer a za celý tým WomenZone doufám, že se to tu zlepší.

    Daniela

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já s tebou naprosto souhlasím, taky se mi to nelíbí.

  • Ahoj, občas se skryji za anonymitu, když dávám osobní zkušenosti. Ani nevím proč. Ale nikdy jsem nikoho neurážela ani nekritizovala. Napíšu svůj názor, ale neberu názor ostatním. Nevím proč se občas skryju, protože stejně nikdo neví, kdo jsem. Max. křestní jméno. Někdy si řeknu, že tohle jsem zrovna schovávat nemusela, ale už jsem to udělala, tak to pak neřeším. Taky se mi nelíbí anonymky, které kritizují a urážejí, kvůli tomu bych to taky zrušila.

  • Ahoj holky, ani jsem si nepročítala všechny vaše komentáře - bylo mi už asi po druhém jasné, že do sebe prudíte, ale já osobně si myslím, že když už se někdo někde registruje, měl by mít mininálně přezdívku - aniž by ji mohl skrýt...
    Protože jinak je to o ničem - napsat pod svým jménem ( přezdívkou) jen to, co se mi hodí úplně ničí to, o čem to tady je.
    Chápu, že někdo má dotaz, který se mu nepíše lehce, ale je to diskuze mezi ženskými a tak by měl být každý dotaz zodpovězen tím, kdo na něj má nějaký názor, radu atd. Proboha nejsme malé děti...
    Podlě mě to jinak všechno ztrácí smysl :-(

  • To nezní špatně.Zkus to navrhnout.Vlastě si to přečtou. :-)

  • petulinkaa1314.1.2012 21:43

    Zasebe,když dám anonymitu,tak je to jen proto,né ze si nestojim za svym nazor,to ano,ale nekdy se proste nemam chut hádat a vim,že když napíšu svuj nazor,tak se do me hned nekdo obuje,jak jsou tu zname lidi co umí jen prudit,je ale fakt,že jsem dlooouho anonymitu nedala,ale nekdy mi tady ty holky tak serou,ze proste pri sebemensi sanci se hned do tebe pustí a jako na to človek porad a porad nema cist to atd. vydrzim hodne jo,ale spis na to jejich sobectví člověk nema...

  • To co jsi napsala jsem kolikrat chtela napsat i ja, teda spis se zeptat. Ja kdyz odpovidam, tak vzdy za sebe. Ale otazku jsem parkrat anonymne dala a to proto, ze kdyz se maly narodil a plakal a ja se nacosi ptala, takm i jedna anonymka napsala, ze ona prece nevi, ze to je moje mimi,....jenze ja byla cerstva mamina a fakt nemela zkusenosti a tohle me dostalo a od te doby kdyz kolikrat se chci zeptat na zkusenosti tak se skryju, protoze urcitym zpusobem mam strach aby mi nekdo zase nerekl, ze to nevi, ze to je moje mimi. Ikdyz podle me od toho to tu je, ze kdyz nekdo nevi tak se zepta na zkusenosti a nechapu ty co to kritizuji. Kdyz se jim otazka nelibi a nebo na ni neznaji odpoved tak at se posunou o otazku dal. Jsem spise uzavrenejsi clovek a vsechno si beru, tak se priznavam, ze ja se nekdy schovavam kdyz se na neco ptam. A ty plusy a minusy kdyby sly videt tak si myslim, ze bych ji naráz velmi ubylo a neni to vubec spatny napad.

  • Neodpovídám, ale odsuzuju - vyhlásila jsi zde boj na čarodějnice? Hraješ si na inkvizici? Nemám ráda, když někdo pod anonymitou útočí, ale ne každá anonymní odpověd ukrývá čarodějnici! Projdi si jednotlivé otázky a sama zjistíš, že odhadem 95 % odpovědí anonymních jsou plnohodnotné odpovědi a dotkne-li se někoho nějaký útok, skutečně pro život s internetem asi není moc zralý.

  • Já tedy nevím, ale každý má na choulostivou a osobní věc jiný pocit a potřebu.
    Je zde i spousta příspěvků a i odpovědí, kde se tazatelce nebo odovídající smějí za pravopis. Myslím, že takto ponížená osoba dává pak anonymitu úplně na vše.
    Já jsem dala také anonymitu několikrát. Prostě jsou věci, které nechci rozebírat veřejně. Třeba i z důvodu, že jsou zde holky, které znám osobně.
    Upřímně si myslím, že pokud by se anonymita zrušila nebo i jen zredukovla, spousta normálních holek by již neodpovídala a ani dotazy nepokládala.

  • Myslím, že je každého věc, jestli napíše anonymně nebo ne, nechápu proč by to administrátoři měli rušit... A je pravda, že si taky myslím, že spousta holek tady pak odpovědi akorát odsuzuje...

  • cudla14.1.2012 21:53

    Souhlasím,anonym mi připadá fakt zbytečný...mimochodem pod těmi přezdívkami nás stejně nikdo nepozná.Mě ty podpisy pod odpovědí pomohly halvně v tom,že jsem si za tu dobu co sem chodím, udělala určitý obrázek o lidech,kteří odpovídají a když pak sama položím nějakou otázku,jsem ráda,že mi na ni odpoví někdo z holek,které mi připadají "normální".Občas mám pocit,že je tu někdo,kdo moc neví o čem mluví,odpovědi tahá z prominutím z paty a pak se s chová pod anonym.Zatímco např. lenuli,prvosenka,mijaju,luklipo .... a ještě řada dalších odpovídají v pohodě,ví o čem je řeč a ty se nestydí pod odpověď podepsat.

  • Nerozumím, proč se tady toto téma otevírá, vulgarismů netřeba si všímat, to lidi s opravdovými starostmi nemůže vykolejit, protože se nad tím povznesou nemají čas ani energii se v tom rýpat, navíc já se s žádným škaredým příspěvkěm ještě nesetkala....já se za anonymitu schovávám celkem často neboť tu obvykle řeším pro mě dost intimní problémy a proto, že moje přezdívka je velmi blízka mému příjmení, které se v Čechách téměř nevyskytuje, např. v našem kraji jsem jeho jedinnou nositelkou, tak anonymitu vítám.

  • v návaznosti na Petru: možná by i pro adminky byl dobrý nápad, aby se dal poslat tazatelce vzkazík bez toho, aby se vědělo komu konkrétně odpovídám. a pokud by tazatelka chtěla zareagovat tak už by zareagovala na vzkazík pod svým jménemjen jedné konkrétní osobě, které by chtěla. prostě nějaké tlačítko na vzkaz u dotazu.

  • Mě příde, že neni co na práci tak se řeší tohle.... Myslim si, že tohle je snad každýho věc, pokud tedy někoho neuráží...
    To samozřejmě chápu, ale jinak si myslím, že je to na každém z nás....

  • Ať si je každý anonymní, jak chce, ale ať v té anonymitě nenapadá a neuráží. Když už je někdo takový vztahovačný a hádavý, měl by mít odvahu to říct pod přezdívkou a ne anonymně.

  • Nejvíc mi na tomhle všem mrzí že je to tu od toho aby sme si pomohli a ne se uráželi ať už jako anonymky nebo pod nickem

  • Přijde mi, že tu pod svým nickem píší stále stejné pisatelky. Ostatní používají anonymitu. Jak kdyby tu bylo ,,normálně'' zaregistrovaných pár uživatelek. Je to každého věc, ale já, i když kolikrát napíši třeba negativní názor, tak jsem anonym nikdy nedala. Ani mě to nenapadlo.

  • Ještě nikdy na žádné diskuzi jsem se neskryla za anonym,ale chápu,že pokud ta možnost je tak jí leckdo využije.Mě je to kupříkladu jedno,myslím,že jsem celkem diplomat,takže jsem s navážením od kohokoliv nepřišla do styku.
    jak jsem si všimla,tak ani zveřejnění nicku vám nezabrání v tom urážet se,tak je to asi vážně jedno,zda anonym je,či není.Co na tom,zda té dotyční budete říkat anonyme,nebo Kočkobrumlo123456987??Stejně jsme všechny schované za nick :-)
    A nějaké mínusy nebo plusy?To je jak ve škole co?Nesmysl...

  • souhlas ivigirl,uz je to dele,co jsem si rikala,ze je to tady posledni dobou spis o urazeni,ale taky o tom kdo je chytrejsi.

  • Verousek8916.1.2012 9:04

    Tak já anonymitu vítám, nejsem ten člověk, co se za anonymitu schovává při každém příspěvku, ale anonymitu využívám hlavně, když kladu otázku, protože někdy je mi to opravdu trapné a stydím se. Nijak mi nevadí slečny, které se za anonymitu schovávají, pokud to nedělají kvůli urážkám, ale to tady moc často nevidím. To, že někdo odpoví na otázku ohledně např. délky cyklu, nebo to, co jí ráno k snídani nebo podobné odpovědi, které nejsou nepříjemné a schová se při tom za anonymitu mi vůbec nevadí. Proč by mi to mělo vadit? Já si čtu odpovědi, co je v odpovědi napsáno a ne, kdo odpověď napsal, nezajímám se o autora, ale o samotný text. Když nějakou odpověď na otázku tazatelky nevím, tak na ni neodpovídám. A pokud něco napíšu nevědomky špatně, ráda se nechám poučit. Takhle to vidím já :)

  • Diskuze už je starší ale nedá mi to se nepřipojit. Já třeba proti anonymitě nic nemám. Nikoli v souvislosti s urážkami (ty jsou špatné, ať už jsou anonymní či nikoli, a koneckonců chodíme sem hlavně proto, abychom si navzájem poradili, vyměnili si zkušenosti apod., a ne proto, aby jsme se tu uráželi). Taky se občas schovávám za anonymitu a mám pro to různé důvody:
    1. někdy se za otázku prostě stydím
    2. je zde přihlášený i můj přítel (naštěstí ne proto, že by mě tu špehoval, ale prostě je zvědavý, jaké problémy ženy řeší a sám si zde občas vyhledává rady na otázky, které ho zajímají a na které se třeba kamarádů ptát nemůže)- a v souvislosti s tím mám někdy důvod zůstat skrytá (nemusí vědět všechno a číst si tu, co tu píšu třeba o něm nebo o vztazích s bývalými atd.)
    3. jsou tu přihlášené i některé mé kamarádky, které znám i osobně a které samozřejmě vědí jakou přezdívku tu používám a nemusí každá moje známá - a potažmo pak případně i celá vesnice - vědět, že mám třeba zrovna nějaký intimní problém
    Takže já jsem za možnost anonymity docela vděčná a rozhodně to není proto, že bych tu chtěla někoho napadat.

  • Lucie.S20.1.2012 20:26

    8-.Hmm, tak jsem tu dlouho nebyla a vyčetla jsem, že jsme díky této diskuzi přišly o suprovou holku Ivetku...to je mi líto...a hodně !!!! :-(

  • Že by to bylo protože se pak na uživatelku pod tím nickem díváte skrz prsty, když napíše něco co se zrovna vám nelíbí? Prominte, ale stává se to tu celkem často a já se vůbec nedivím, že se schovávají, když je ta možnost... Ze začátku mi to přišlo divné, ale když jsem si všimla, jak jste schopné na někoho sprostě útočit, nedivím se.
    A tazatelko, opravdu nechápu proč tak vyjíždíš na anonymku z dotazu o kojení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist