Anketa - je opravdu tak důležité jak vypadáme ? Zajímá mě váš názor.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51327 8.1.2012 13:22

Ahoj,

moc mě to zajímá.

Protože mi příde, že v dnešní době opravdu nikoho nezajímá tak jako kolik váží,jak vypadá,jaké má vlasy a tak...
Když sem šla třeba na nějaký pohovor, chtěli poslat fotku a dokonce kolikrát, mi naznačili , že jim vyhovuji i vzhledově.
Bohužel jsem taky tak nastavená, že o sebe stále dbám,držím diety, cvičím...ale je to děsně náročné.Tak chci vědět váš názor, jestli je to opravdu tak strašně důležité, protože já si myslím, že je bohužel ....
Protože i kolikrát já mám depresy, že nemám ideální postavu a všechno..Pořád to poslouchám okolo sebe, když poslouchám nějaké chlapi tak je to někdy fakt hrozný..Každej jen na vzhled..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Ano, důležité to je a bylo to důležité vždycky, i když dřív trochu jiným způsobem. Všimni si, jak obrovský je rozdíl, když třeba člověk, který je dobře oblečený, důležitě vypadající, přechází přechod na červenou, a když přechází nějaký smradlavý bezdomovec. V prvním případě se k tomu člověku často i jiní přidají a přejdou taky, u toho druhého si řeknou, že je to idiot. Ale tak to opravdu bylo vždycky, dřív třeba bylo důležité, že je ženská dobře živená, když nebyla "při těle", byla neduživá a neschopná něco vydržet, zvlášť třeba děti. Dnes se to trochu změnilo. Ale podle mě zásadní není to, co máš od přírody, jestli máš trochu větší zadek nebo malá prsa. Důležité je, že je na tobě vidět, jestli o sebe dbáš a jak s tím, co máš, umíš vystupovat. Jasně, když chce ženská dělat hostesku v Hooters, tak musí být blondýna s prsama, dejme tomu, nebo je prostě u některých reprezentativních prací třeba vypadat jako "pěkná holka", ale na barbíny nebo vystylované panenky stejně většina chlapů, kteří hledají od vztahu něco víc než jen náhodnou známost, sex, nebo ozdobu svého vlastního ega, nejsou. Pokud je muž rozumnej, nehledá perfektní krasavici, protože ví, že každej máme někde nějaké chyby a krásné holky musí mít zaručeně velké nedokonalosti nikde jinde.
    Takže já jsem přesvědčená, že to není o "vzhledu" jako takovém, ale o tom, jak se svým tělem jednáš, jak o sebe dbáš, pečuješ, jak se umíš ukázat. O sebevědomí. Moje "tlustá" kámoška byla vždycky velmi žádaná, protože je veselá, živá, má příjemné vystupování, umí se obléct, nosit. Nevěřila bych tomu, kdybych to neviděla :). A práci má taky pohodovou.
    Takže to si o tom celém myslím já :)

  • Verousek898.1.2012 14:38

    Já si stejně jako Affaia myslím, že to důležité je, ale ne to, kolik vážíš nebo to, jestli jsi blondýna se čtyřkama prsama, ale to, jak se umíš "prodat." Jak se člověk chová a jak působí před ostatníma, to je důležité. Podle mě každý by o sebe měl pečovat, nemyslím nic extra, ale alespoň základní věci. Umět se vyjadřovat, hezky vypadat, chovat se slušně, atp. Co se týče práce, tak některé pozice opravdu potřebují reprezentativní vzhled, myslím, že na tom není nic špatného :)

  • je to důležité proto, abychom se cítily dobře. mám doma fresh miminko, a když si u něj nestihnu umýt vlasy nebo vyrazím do obchodu narychlo bez nějaké své oblíbené péče, necítím se ve své kůži. Nic nepřeháním, ale cítím se prima i zdravě sebevědomě, mám důvod se usmívat a být vyrovnaná, když se trochu načančám, obleču, atd.

  • petulinkaa138.1.2012 21:03

    Důležité to je jen pro blbce,asi takhle ti to řeknu za me :-) já lidi neresim jak vypadaji..každej vypadá nějak a nemůžeme být stejný,me spis zajima jak se člověk chová a jaký je,povahově a tak....ale na pohovorech to nejakou roli mít ai urcite bude, i kdyz asi záleží na druhu práce...i 100kg holka muze byt krasna a dokonce hezci nez nejaka modelka,protoze reknu ti jedno, i kdyz chlapi resi jakou ma zenksá postavu,ver mi,ze kdyz bude podle nich hnusna jako prdel jak tvrdí,pujdou radci za tou,co vypada hezky v obliceji, i kdyz ma vetsi zadek :-) ale jsou i takový co maji šerednější holku,ale má třeba pěknou postavu,ale kazdymu se líbí neco jiného, pokud se človek cítí dobře,druhym je do nich hovno.

  • Já žádná krasavice nejsem a mám pár kilo nadváhy ale jsem šťastná. A vždycky jak někdo mi předhodí nějakou krasavici vychrtlou, tak říkám, co stejně jí to štěstí nezajistí a je to tak, znám spoustu těch vyloženě moc pěkných holek s dokonalou postavou, které extra šťastné nejsou, ano mohou ze sebe mít dobrý pocit a líbit se hlavně sami sobě, to je fajn, ale nemusí být šťastní.
    A co se mužů týče, mám skvělého manžela a veliké štěstí, že ne každému se líbí hubené. Jak vidí hubenou holku,říká jak je škaredá, že nemá žádné prsa a je vyschlá a tak, prostě se mu hubené nelíbí, tlusťošky taky ne,ale prostě takové normální holky s velkýma prsama :D. Teď jsem těhotná,tak už jsem hodně "veliká" manžel je stále skvělý a říká mi jak jsem pěkná a že tlustá nejsem,že to půjde dolů v pohodě a tak,ale je pravda,že já si teda už sexy nedokážu připadat, to je třeba problém... No zkrátka já si nemyslím,že je to tak důležité a že by krása a hlavně hezká postava zajistila někomu štěstí.

  • podle mě to je důležité... vždy to má při pohovoru lepší krásná holka s dobrou postavu než naopak (myslím tím, když mají obě stejně znalosti). manžel má takovou zkušenost i z práce, že berou pěkné holky.. prostě reprezentativní typy. samozřejmě hodně taky udělá charisma...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist