AniBall

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183857 2.7.2019 8:18

Ahoj holky,
Nemáte zkušenost s AniBallem?

  • 02.07.2019 18:51:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Osobni nemam (mela jsem planovanou sekci), ale svahrova ho pouzivala od 37 tydne tehotenstvi. Vliv na porod to nemelo, musela na vyvolavacku (klesajici ozvy), nakonec pres nepostupujici dvoudenni porod (ve 40 tydnu) akutni sekce ..

  • sisterrys2.7.2019 10:44

    Mám, zadej dotaz do lupy, odpovídala jsem na to tady asi třikrát ;-). Najdeš i víc zkušeností.
    Mě by býval pomohl, kdyby malý nešel ven s rukou u ramínek. S PA jsem byla domluvená, že nastřihne, pokud bude třeba. Nestříhala, hlavička prošla v pohodě, problém byly ty ramínka. To jsem se natrhla, ale bolest jsem vůbec necítila, byla jsem mimo sebe.
    Aniball mi pomohl hodně i psychicky (tedy až když jsem se dostala na větší obvody, začátky jsou náročné), že to mimčo zvládnu porodit. Věděla jsem i jak tlačit, to jsem pochopila taky až po několikátém cvičení. Jen tedy u porodu je třeba zabrat tisíckrát víc než s aniballem.
    Šití pro mne bylo z celého porodu nejbolestivější, takže jsem cvičila i před druhým porodem a ten byl bez jakéhokoli zranění.

  • Marcy892.7.2019 12:18

    Ahoj, cvičila jsem 14 dní před porodem a za mě super. Jako prvorodička jsem byla bez jediného poranění, malá měla hlavičku 33 cm na aniballu nacvičeno 32 cm. Jak bylo zmíněno, nácvik byl i pro mě velkou psychickou podporou.:-)

  • Ahoj, cvičila jsem a od té doby ho všem nutím :-D. Při mém divném porodu se pak na mě chodila celá porodnice koukat, jakto že nejsem vůbec poraněná :-D. Po šestinedělí mi na gyndě doktor říkal, že by nepoznal, že jsem rodila ;-).

  • Za me taky super, zacatek byl desny, natrenovano jsem mela sice jen 30 cm, ale vedela jsem jak tlacit a pomohlo mi to i psychicky. Nastrihu jsem se sice nevyhla, protoze mel maly hlavicku 35,5 cm, ale byl venku na 4 kontrakce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist