Alergie na sperma?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391762 20.2.2019 17:52

Ahoj, je to možné? Pokaždé když se do mě přítel udělá tak to po chvilce začne štípat a natečou mi stydké pysky a i kolem pochvy, potom mi začne i tepat a tak tlačit mezi nohama. Na dotyk to strašně bolí, nemůžu pak mít ,,další kolo”. Přítelem to asi nebude, dělá mi to takhle už u druhého muže. Nevíte co s tím? Pomůže umýt a namazat kokosákem, jinak je to bez tohohle peklo... bojím se toho především až jednou budu chtít mít děti, že bude skrz to problém.. Je mi 18.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nejsi po sexu odrena a pak sperma, které je spíše kyselé té takto dráždí?

  • stupidiack20.2.2019 19:11

    Tak jedině používat kondom .. a v případě plánovaného těhotenství kondom vynechat a "přetrpět to". Vím, zní to hrozně, ale jinou radu nemám. Nemám s tím osobní ani jinou zkušenost, zkus se poradit s gynekologem, jak se v takových případech postupuje. :-)

  • macicekkajik21.2.2019 9:15

    Řeš to s gynekologem zavčasu. Vypadá to, že máš opravdu alergickou reakci na přítelovo sperma a s tím ti pomůže pouze gynekolog a správná diagnóza.
    Tady máš hezký článek: www.babyweb.cz/alergie-na-sperma-castejsi-nez-si-myslite

  • medulinek24.2.2019 13:36

    Jesna vec je to podrazdeni, druha je pak ale schopnost otehitnet. Sama alergii na sperma mam a teloho likviduje jako cizorodou vec a pokud otehotbim, zlikviduje embryo. Prosla jsem nekolika potraty a nez se na to prislo, bylo to peklo. Opravdu nezbyva nez pouzivat dusledne kondom, aby se alergie nezhorsovala a resit tos gynekologem a imunologem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist