Alergie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26239 1.3.2012 11:42

Ahoj holky, je možný že mi zničeho nic vznikla alergie na kočky?? Nikdy jsem jí neměla a ted se můžu zbláznit, když objeví kočka v mé blízkosti :( Je možný že je to těhotenstvím?

Děkuju holky. My kočku nemáme, ale sousedka ano a já se s ní ráda mazlím. No, tak asi budu muset přestat, protože je to fakt hrozný, ještěže my kočku nemáme, těžko bych se s ní loučila :(

A všem moc děkuju:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těhotenstvím úplně klidně, mě sse v těhu objevila alergie na sluníčko-v tom druhém a přes léto jsem trpěla jak zvíře, měla jsem exém všude, kam na mě slunce svitlo, po porodu další léto to zas bylo v poho a nic...tchýni se v těhu rozjela senná rýma a zůstala jí...dělají to hormonální změny...

  • Alergie na kočky mohou vzniknout kdykoliv, jestli těhotenstvím to nevím poraď se s lékařem.

  • Ahoj.
    Já našeho kocoura musla ihned po otěhotnění vyhodit ven.
    V noci jsem nemohla dýchat, stále jsem smrkala a po delší době s kočkou jsem měla i záchvaty kašle. Takže náš drahej kocourek se na osm měsíců stěhoval ven.
    A poznala jsem to jednoduše. Když jsem nemohla dýchat, otevřela jsem okno a on utekl ven (vracel se až ráno). A jakmile v místnosti nebyl, spala jsem v pohodě.
    Po porodu se to srovnalo a kocour mi už nevadil.
    Takže možné to klidně je.

  • Ahojky. Alergie všeobecně na cokoli se může vyskytnout během života člověka kdykoli.... já nikdy nebyla v dětství nemocná a ani alergii jsem neměla vůbec na nic, ale po 20.tce se to úplně rozjelo a jsem alergická nejen na kočky, ale i králíky... Raději si zajdi k odborníkovi a on ti něco předepíše na zlepšenou... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist