Akné - pomoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46261 2.6.2011 21:22

Nazdárek womenzon¨ky, neporadíte mi nějaký přípravek, který pomáhá na akné? Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kožní lékař...přípravek to sice není, ale nechá namíchat mastičku, která je zrovna pro tebe nejvhodnější = )

  • Taky jsem pro kozniho lekare... ja vyzkousela vsechny mozny pripravky, potom, co se mi to ale diky nim zacalo jeste zhorsovat, dokopala jsem se ke kozni, ta mi oznamila, ze typicky pripravky na akne s moji pleti vubec nesmim uzivat. A opravdu mi pomohla, takze jsem stastna, ze jsem se k tomu dokopala.

  • Já vyzkoušela Aknestop tyčinku roll-on od Ryoru a jsem nadmíru spokojená.A to mám akné hodně silné :) tady to je: http://www.ryor.cz/cz/produkty/aknestop/
    Anebo potřít tea tree olejíčkem před spaním,ten také dělá velké zázraky :DKoupíš ho v jákékoiv lékárně a nejlepší je od značky Australian BodyCare :)
    Hodně štěstí :)

  • zdravím, mě před týdnem lékařka předepsala Eclaran 5 a už po týdnu je velké zlepšení. Je to takový gel a v lékárně jsem ani nic nedoplácela. Existuje i Eclaran 10, který je silnější :-) Mažu se s tím každý večer. Po vysazení antikoncepce se mi hrozně zhoršila pleť a dokonce už vím proč, mám PCO.

  • Ahoj mě se osvědčila Bioderma, je sice trochu dražší, ale když požádáš o vzorky, které jsou docela velké tak uvidíš jestli to pomáhá a pak investuješ najisto. Na akné řada Sebium, zkus AI nebo AKN a hlavně micerální vodu, je naprosto úžasná, tu bych ti doporučila každopádně, používat ráno a večer. Já měla za měsíc zlepšení 100%

  • Ahoj, je mi 13 a akné se nemůžu zbavit - různé přípravky mi nepomáhají :( Všichni tu píší ať si zajdeme ke kosmetičce, nebo dermatologovi. Nevíte kolik to tak přibližně stojí? A musí se mnou máma? Má totiž hodně práce a málo času, takže bychom se k němu dostali až za dlouho... Omlouvám se že to dávám k tomuto příspěvku, ale přijde mi že se to toho týká :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist