Akitni zanet slepaku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367744 27.12.2016 18:50

Zdravim vsechny prosim je tu nekdo kdo mel akutni zanet slepaku? Jak se to projevovali? Vcera me bylo pul dne tak nejak divne...v noci taky ale snazila jdem se to zaspat..noc me nebolelo...dopoledne to bylo cajk aj jsem jedla...ale odpoledne asi hodinku jsem mela krece v celem brichu...ted uz me briho damo neboli ale kdyz si ho zmacku na pravo niz tak me tam picha...Opet je mi tak nejak divne...a mam to bricho napravo niz tvrdsi...myslite ze to muze byt slepak nebo treba jen prdy...ci zacpa?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zatlač si na pravý dolní podbřišek. pokdu to bude bolet, když zatlačuješ, tak to může být cokoliv jiného, pokdu ta bolest bude ostrá a šílená ve chvíli, kdy to místo, kde jsi zatlačila, pustíš, tak je to pravděpodobně ten slepák.
    u každého s emůže projevovat trošku jinak, ale tento test je celkem základní, jaký dělají i Dr. dc era měla akutní že začala mít teplotu, bolest břicha, zvracení čehokoliv...
    u mně když chronický přešel do akutního bolest břicha, že sem se sotva pohla, ani na jídlo sem chut neměla, bez zvracení, slabý průjem, trošku teplota.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 702 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist