Agresivita u partnera, nevím co dělat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366579 25.8.2016 10:31

Dobrý den, s přítelem jsem rok a půl. Je starší o 12let. (18,30). Jde o to, že začátek vztahu byla paráda. Bylo mi s ním moc dobře, snažil se o mě. Po téhle době přišly manipulátorské časy. Přítel mi začal nadávat, za to jsem mu dala facku, ale on mi ji vrátil. Já za ním přiběhla vždy, když něco potřeboval. Začal mi zakazovat kamarády. Já místo, abych se s ním rozešla, začala dělat to samé jemu, myslela jsem, že toho nechá. Po nějaké době jsem s ním začala bydlet. Když jsme se pohádaly, jednou jsem chtěla odejít a on mě uprostřed toho chytl za tašku a zatáhl zpět, s tím, že jsem začala křičet co dělá a on mě vzal, přitiskl ke zdi a začal mi zacpávat pusu. Byl na mě hrubý. Toto se často opakovalo. Já jsem se bránila. Jelikož jsem trpěla od dětsví migrénami, nebyla mi doporučena HA. Bohužel, on kondom nechtěl a občas se mi tam udělal, s mým hloupým svolením. Byla jsem těhotná. Šla jsem na potrat. Byla jsem na tom psychicky blbě, protože jsem mu v pc v době kdy já jsem byla na potratu (čas historie) našla rozkliklé fotomodelky. (slečny ve věku 16-17-18 kde byl jejich kontakt, míry, bydliště, vše). Dále pak, když mi bylo zle, jsem usla a probudila se a viděla jsem přítele jak sedí u porna a na mě v té době kašle. Bylo mi z toho moc smutno. Protože tvrdil, že se na to nedívá, to za a) a za b) že v té těžké chvíli nebyl se mnou v posteli a nehladil mě. např. Po potratu mi bylo divně, ale zvládla jsem to. Dost často se mi nevěnuje, kvůli práci, kvůli hraní na pc, kvůli tomu, že se mu nikam nechce. A vždy slíbí že půjdem a nejdem. Říká mi , že mám být ráda za to, že mám kde bydlet, co jíst a že platí nájem a účty a to mi musí stačit. Podotýkám, že to on chtěl abych se k němu nastěhovala a věděl že nemám příjem, když studuji. Peníze co dostanu mu dám,uklízím,vařím,atd a přijde mi, že jsou toto jen výmluvy. Za rok a půl jsme byli párkrát na večeři, párkrát v hospodě, ale to je vše. Žádné výlety společně, žádné budování bytečku,..aj.
Ve vztahu jsem smutná, nevěřím mu, protože xkrát lhal. Jsem na něj naštvaná za násilí, které u nás nastolil. Za to jak byl na mě hnusný a zlý. V poslední době se mi zdají hrozné sny, řekla bych, že noční můry.
sen - Byla jsem v nějáké budově s dětmi. Hlídala jsem tam jednu známou a nesla jsem ji v náruči. Otevřela jsem dveře kde bylo zrcadlo a stoupla si před něj. Ten pohled, to jak jsem vypadala. Držela jsem v rukou deku ale žádné dítě v ní nebylo. V tom zrcadle jsem měla smutný obličej, ubrečený a rty jsem měla zvlnené do c.
Nevím, co to má znamenat. Nevím co mám dělat. Naposled jsme se pohádali a on mě na ulici před lidmi chytl pod krkem. Já jsem mu tu ruku odstrčila, běžela k baráku - ke mě, s přítelem bydlím jinde,a on mě doběhl a říká mi smutně, nech toho už a já mu povídám s křikem jsi normální? víš co si udělal? a on jo chytl tě za tašku a já za tašku? tys mě chytl za tašku a pod krkem! a on nene to jsem neudělal.
Často ze mě chtěl udělat blázna a ať jdu k psychiatrovi, že jsem hysterická, že neovládám svůj vztek. Jednu dobu jsem tomu dokonce věřila než se stalo tohle. Často svému kamarádovi posílal jeho fotky škrábanců a modřin, a lhal mu o situacích a on mu to vše baští a šíří dál a přijde mi, že to je jako kdybych za to mohla já. Neříkám, že jsem nikdy nevyvolala hádku, neudělala scénu, když mě něčím naštval, ale abych podotkla s bývalím přítelem se tohle mezi námi nikdy nedělo, ex jsem nikdy nenadávala ani on mně, když jsme se pohádali tak stylem že jsme spolu moc nemluvili a pak se udobřili.
Poraďte mi prosím, co dělat.

ještě bych chtěla dodat, že mě často předhazuje že chce trojku, dokonce pro mě hledal nějákého chlapa , ačkoliv já nechci a to také nevím jak to řešit. Moc děkuji

ještě bych chtěla říct, že jsem se ho jednou ptala jestli mu přijde nadávání své holce atd a on že s bývalou si takhle nadávali normálně.. nevím co si o tom myslet. Vypsala jsem jen stručně co se děje ale bylo toho samozřejmě mnohem víc.. Děkuji za rady.. Jinak každý máme své mouchy, já také ale tohle mi moc ok nepřijde..

  • 25.08.2016 11:06:36 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 25.08.2016 11:06:36 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Upřímně? Počkat až nebude doma a odejít od něho... jinak toto nevyřešíš...

  • Rychle pryč!! Sbal se až nebude doma a urychleně odejdi a nevracej se.. Vypadá to, že je schopnej ti dát ,,do držky´´ bez problémů.. Je to fakt hrůza jak se k tobě chová a ještě větší hrůza je, že se tady musíš ptát, co máš udělat, když je to nad slunce jasný, copak to nevidíš? je to blázen a pro tvoje zdraví a psychiku bude nejlepší když ho co nejrychleji opustíš..

  • gimi25.8.2016 11:22

    Tady není co řešit... Odejít a hned!! 8-o

  • dancewomen25.8.2016 10:58

    Přečti si to po sobě a zjistis,že jediné řešení je ROZCHOD!Jsi mladá,máš život před sebou,nekaz si ho!

  • že se chlap kouká na porno - no budiž. ale jednou by na mně vztáhnul ruku takovýmhle způsobem a víckrát by mu to 1.strach nedovolil pokud by se o to pokusil, tak by to znamenalo definitivní rozchod.
    co z toho života máš? dáváš všechny peníze, vaříš, pereš uklízíš (=děláš služku a jemu je to málo) a ještě mu jsi za milenku a musíš kvůli němu na potrat?
    na potrat bych bývala nešla a nechala ho pěkně platit alimenty, drahouška, když se nechce chránit.
    běž pryč dokud je čas, ta noční můra je z toho potratu, který dusíš v sobě a neměla jsi v partnerovi oporu, a lepší to očividně nebude. má tě v hrsti a ví to. pokud by byl znovu nějaký problém, kontaktuj i policii, bílý kruh bezpečí apod. jedná se o domácí násilí (at v psychické, tak fyzické podobě).

  • Xzipp25.8.2016 11:07

    Rychle uteč!!! Zažila jsem něco podobného ikdyz naštěstí v tom nebyl potrat a můžu ti říct že si doteď nesu následky!! Po zdravotní stránce jsem se z toho dostala za rok ale psychicky to asi ještě bude trvat.Opravdu jak nebude doma sbal si kufry a utíkej.Pokud bude vyhrožovat nebo tě pronásledovat cokoli okamžitě volej policajty.Taakovy chlapi jsou psychopati a s láskou takove chování nemá nic společného.Lhat a obhajovat se umi každý.

  • Ahoj, hrozně mě to mrzí jaký máš trápení. Jak všichni píšou - rychle pryč! Je ti 18 let, jsi mladá, a podle toho co píšeš to máš v hlavě srovnané a chceš normální a krásný vztah. Když rychle neutečeš, ne jen že je možnost že ji opravdu nějak fyzicky ublíží, ale taky psychicky na tom budeš strašně špatně časem. Nesmíš ho nechat, aby tě zničil. Takovýho člověka přece ani nemůžeš mít ráda. Určitě k němu máš nějaké citové pouto, ale to se musí zpřetrhat. Mně je 20 přítel je starší o 10 let, tohle by si v životě nedovolil! Žádnej chlap by neměl. Na to kolik ti je jsi moc šikovná, že se staráš o domácnost a zvládáš vztah se starším a plánuješ budoucnost. Ale určitě je potřeba, aby to bylo s někým jiným. Přeju ti, aby ti dal pokoj (hlavně se k němu nevracej ty, nevěř mu, že se změní, nenech se přemluvit! požádej někoho ať na tebe trošku dohlíží). Určitě za čas najdeš kluka nebo chlapa, který bude hodný. Hodně sil a odvahy.

  • petulinkaa1325.8.2016 18:01

    :-( opravdu utikej,nenic se!! Je ,,nemocny" aby si nedopadla jako moje byvala spoluzacka polita kyselinou,taky psychopat!!!

  • Holka co nejrychleji odejdi, pro takového muže nemá smysl se trápit.
    Budeš šťastnější budeš-li pryč 😊

  • Odešla bych hnedka po první facce... to si k tobě dovolit nesmí, měl by tě chránit. PRYČ PRYČ PRYČ!;-) Pevný nervy;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist