Ach ty hormony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58609 12.5.2012 7:59

Ahoj holky, asi se potřebuju svěřit, ujistit se, že je to normální, jedná se spíš o psychiku... Včera jsem byla s kamarádkou v kině na nový film Tima Burtona Temné stíny. Kino bylo vždycky mým velkým koníčkem, moc jsem si to užívala, chodívala jsem si tam odpočinout, byla to vždycky taková naše akce s kamarádkou. A včera? Půl hodiny po začátku jsem se modlila, at je konec, ne, že by to byla taková blbost ale nedokázala jsem myslet na nic jiného, jestli malému neškodí ty hlasité zvuky, jestli se neleká, když tam je hlasitější hudba, že se mi blbě sedí, jak jsem nemohla změnit polohu tvrdne mi břicho... Měli jsme jít znova v neděli, ale asi to odpískám, mám ještě ted depku, že jsem špatná matka, když malého beru na takové filmy a on musí poslouchat ty hlasité zvuky... Další věc je, že poslední dobou nejsem schopná myslet na nic jiného, než na miminko a rekonstrukci. Vždycky jsem byla ten typ, co kamarádky vyslechnul, poradil a rád, ale poslední dobou? Poslouchám pořád, ale mám velkou potíž udržet pozornost a ve skutečnosti mi ty problémy bezdětných kamarádek přijdou strašně malicherné...Strašně se snažím být jako dřív, už jen proto, že o svoji bezdětnou nejlepší kamarádku nechci v žádném případě přijít ale docela mě to trápí, myslím, že se hodně měním a bojím se, že se ze mě stává pěkný sobec. Jsem 29 tt

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nosíš pod srdíčkem nový život, není se čemu divit, že máš o něho starost. Nemyslím si, že bys byla sobec. Prostě máš teď jiné starosti a myšlenky než netěhotná kámoška. Ale to je normální. A ty hormony taky hrajou svou roli.
    Jestli nechceš jít do kina, nechoď. Dělej, na co máš náladu. Do porodu máš ještě pár týdnů, tak si je užij a netrap se. Rychle to uteče. Jestli se miminku něco nelíbí, dá ti to vědět, neboj. Hlavně buď v pohodě.
    Máš starost o mimi, záleží ti na něm, to znamená, že jsi dobrá máma!

  • Nejsi špatná matka i přesto, že jsi těhotná máš právo na svůj život!!! Jestli miluješ kino, tak se tomu nebraň, mimčo je ve vodě a ta tlumí zvuky, neboj určitě to nijak nevadí. A ještě něco já byla na diskotéce asi měsíc před porodem a dítě má úžasný hudební sluch a krásně zpívá a hraje na klavír. Třeba bude z toho tvého filmový kritik :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist