Ach Jo! :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31479 15.3.2011 10:01

Ahoj holky,vcera vecer jsem musela na pohotovost.Na a pod uchem mam otok,na pohotovosti mi rekli ze to je priznak na priusnice.Tady v Moste je to jak chripkova epidemie,uz to ma i hokejovy tym ktery odlozil zapasy.Nejhorsi je ze nemam zadne priznaky,jen nateklou cast leve strany tvare.S pritelem jsme do pondeli doma,dokud se nedozvime z krevnich testu zda jsem infikcni nebo ne :( Nejhorsi je ze pak budu muset jit na gynekologii na geneticke testy.Cekame miminko! a jsem v 10.tydnu :( a ja mam desny strach ze o nej prijdu :( Nemam strach o sebe,ja bych se vylecila.Desne se bojim o to male :( nechci prijit o miminko na ktere se tesime :( vubec nevim co mam cekat :( Jsem strachy bez sebe a momentalne mam negativni mysleni :( Kdyz uz jsi myslim ze bude vsechno v pohode tak se zrovna (s prominutim) p****e ! :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl15.3.2011 12:30

    příušnice v těhotenství způsobují výsoké horečky, průběh a mohou způsobit potrat či předčasný porod.

    Mohou také v prvním trimestru (to se Tě týká.) způsobit rozštěpy rtů, srdeční vady, hluchotu a mentální poruchy. Konsultuj svého gyn., možná bude chtít, a doporučuje se ihned nastoupit do nemocnice i když to není potvrzené, ale jako prevence aby se zabránilo tomu nejhoršímu..

  • je to pech no, jeslti se přiušnice potvrdí. Ani nevím jaké je riziko, či léčba, zkus pohledat na netu. Ale třeba to bude něco jiného.....vím že to čekání je hrozné. Drž se!

  • sigiska15.3.2011 11:14

    Máš pravdu v Mostě a Litvínově to pěkně řádí. Držím palečky,aby vše bylo v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist