A zase to akné

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22048 11.10.2012 9:38

Ahojky holky, akné mě trápí už od osmi let věku, trápí mě stále, i přesto, že užívám hormonální antikoncepci. Kožní lékařka mi napsala Zineryt, ale ten mi problém spíše zhoršil. Na jedné diskusi jsem objevila, že problém může řešit dětský zásyp, jelikož pleť vysuší a má v sobě i hojivé látky http://www.lekarna.cz/aviril-detsky-zasyp-s-azulenem-plv-100g-sypacka/ . Má s tím někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea11.10.2012 9:46

    Na akne mam dobrou zkusenost s domaci maskou.. smycha se 3 lzicky medu a 1 lzicka skorice, nanese na oblicej a necha hodinu pusobit, pak se splachne teplou vodou (ne horkou). Tohle kdyz se opakuje tyden kazdy den, hodne to ulevi, pak dalsi tyden obden. Nakonec staci udrzovaci 1x tydne, 1x 14dni, zalezi jak na to plet reaguje.

  • Ahojky, já nemám zkušenost se zásypem, ale povím ti co pomáhá mě. Koupila jsem si řadu kosmetiky Aknestop od firmy Ryor a opravdu mi to pomáhá. Je ale potřeba koupit si celou řadu a správně a hlavně pravidelně to používat, mám pocit, že všechno dohromady stojí asi 600,-- Kč a je to 6 výrobků. K tomu ještě doporučují koupit lymfatický čaj a nativní stravu (já tomu říkám ptačí zob :-D ), protože tím se čistíš i vnitřně přes ledviny a přes střeva. Jinak jsem opravdu poctivě začala dodržovat pitný režim, jím více zeleniny a trochu se hýbu. No, teď je to měsíc co tu kosmetiku používám a najednou už se před MS neosypu jako vždycky, to bylo hrůza, teď - musím zaklepat - ani jeden pupínek :-)

  • ahoj,mám s tím také problém, ale zatim mi vždy pomohla kožařka....nejdřív mi napsala nějaký antibiotický roztok s peroxidem(ten byl nejlepší) a k tomu mastičky(myslim eclaran?? ale jistá si nejsem) a teď mám zase nějaký roztok a funguje výborně!
    jinak kamarádka si dělá takovej "peeling" z jedlý sody a citrónu a nemůže si to vynachválit(našla to někde na netu).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 702 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist