8tt bez srdeční akce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408193 15.4.2021 17:00

Prosím holky, stalo se některé že při kontrole 8+0tt nebyla viditelná srdeční akce a plod byl menší? Mám přijít tříští týden na kontrolu a popřípadě pak budeme domlouvat revizi 😔 prosím stalo se někomu, že nakonec vše dobře dopadlo? A jak popřípadě probíhá revize?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Fuxinka15.4.2021 17:32

    Zdravím,
    týdny máte asi od gynekologa určene podle menstruace však?
    Pokud víte, kdy ste měli OVUlaci (cca den početí) tak si skuste vypočítat, srdíčko by malo být cca v 25DPO. Takže eventuálne ste mohli mať posunutú ovulaci, to je časté u žen, které mají napríklad nepravidelné či dlhé cykly, nebo PCOS apodobne..
    Pri normálnom cyklu u ovulace cca rozmezí 13-16 DC by mala začať srdešná aktivita v 6tt
    Držím palce nech je všetko v poriadku :(


  • Mne lekár povedal, že jeho dcéra otehotnela 3 dní pred MS... Aj keď máš pravidelný cyklus, tak proste mohla byť ovu posunutá. Treba veriť, že to vyjde... Určite je šanca, keď tomu lekárka dáva ešte týždeň. Držím palce
    Inak kamarátka bola na revízií a hovorila, že to nebolo nič strašné, po fyzickej stranke... Teda až na tu psychiku (o 3 mesiace znovu otehotnela a už ma krásnu dcérku)

  • 6alezi na delce cyklu a kdy byla ovulqce, jq treba i pri delce cyklu 30 dni mam ovulaci 20DC, proto u me nikoho neznepokojilo, g bylq dcera o tyden mensi... Alr myslim ze v 8tt srdecni akce byla.... Nona revize, po fyzicke strwnce, dojdes do nemocnice, nejis, nepijes, pqk se svliknes, odvezou te na sal, tam te uspi, a pak uz se jen vzbudis a jen krvacis jako pri ms, no a pqk dodrzet sestinedeli a pqk uz je to dobry, po psychicke strance... To zalezi, ja jsem do narkozy vse zvladala a po probuzeni z narkozy jsem nekolik hodin brecela... Na revizi jsem byla dvakrat kvuli zt.... V 7tt jsem vzdy mela srdce a v 11tt uz ne...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist