7tt a zmizení příznaků

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15029 13.5.2011 9:41

Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o informaci.. Teď jsem v 7tt na další kontrolu jdu až za 14dní a moje příznaky byly:únava, zácpa jako blázen, občas bolesti v podbříšku(ty ale nebyly každý den), citlivé bradavky, bělavý výtok..
No, a od včerejška nic, zácpa povolila, podbříšek necítím a prsa jsou citlivá jen když si na bradavky hooodně zatlačím.Výtok už taky není tak hojný, ale je fakt, že na malou chodím pořád docela často..
Je to moje první těhu, a nejradši bych si nafackovala za to čtení na netu, protože teď jak to čtu o zamlklém těhotenství apod..no, tak to aplikuju na sebe..
Holkyyyy, zvedněte mi náladu, měla jste to některá taky tak a bylo vše v pořádku?
Děkuju.

Děkujuuuu za uklidnění, no jo, asi prostě zbytečně stresuju, no, snad i to stresování je normální, my se jen snažili 2 roky a doktor už nás chtěl poslat na umělé, a nakonec to vyšlo, tak mám jen strach, aby se zase něco nepokazilo.. a i kdyby, tak to teď už asi neovlivním. No, jéje.
Takže ještě jednou děkuju a všem těhotným i netěhotným přeju hodně zdravíčka a hezký den.
Já jdu teda hodit nohy na stůl a odpočívat :-)

Ahojte holky, tak mám za sebou návštěvu doktora a už mám i těhotenskou průkazku, prcek má 9+3 a i velikostně odpovídá.. Prý mám za sebou to pitomý nejistý období, takže by už nemělo hrozit nic hroznýho. Uf. Takže jsem ráda, a za 3 týdny na 1.screening. To se těším!
Tak, to jsou moje novinky :-)
Hezký večer.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zmizení příznaků nemusí značit nic špatného. Neboj

  • Já jsem měla zamlklé těhotenství a příznaky přetrvávali ještě týden po revizi !!!! Z toho plyne, že zamlklé těhotenství nemusí jít vůbec rozeznat od prosperujícího. Neboj se, důležitý je ultrazvuk a srdeční akce.

  • ahoj,
    já jsem stejně jako ty v 7tt od poslední MS. Je mě každý den jinak......Od neděle do středy mě bylo hrozně, včera nic a dneska je to zase zpátky......Taky se furt pozoruju, když je mě zle, tak nadávám, ale když není, tak mám strach, zda je vše ok:-) K doktorce jdu v úterý....

  • Já jsem ani u jednoho těhu neměla žádné příznaky a mám 2 krásné holčičky. Přestaň se sledovat a stresovat ať ten mrňousek v tobě může krásně prospívat. Užívej těhulkování a měj krásný den :-))))))))))

  • Já měla řádnější příznaky až od 3. měsíce a věř, že když se mi ulevilo, byla jsem spíš ráda, než abych se bála, že je mi najednou dobře = něco špatně :-) Ale chápu Tvé obavy, jistě se hormony a to kolem ustálily, proto se Ti ulevilo ;-)

  • deniska919113.5.2011 10:43

    Já neměla ani u jednoho těhu příznaky jen vynechání ms =) Nestresuj se, hoď si nožky nahoru a odpočívej, užívej si těhulkování !!! :)

  • ahoj, já jsem tady psala asi před týdnem úplně stejný dotaz jako ty :-) také mi na začátku těhu bylo špatně a měla jsem příznaky které popisuješ a najednou vše polevilo. a tenhle týden jsem byla na ultrazvuku a mimi vyrostlo o 6mm a krásně jsem viděla jak mu bije srdíčko no a začínám mít zase příznaky, špatně od žaludku,bolesti prsou a bolí mě žaludek.. takže podle tohohle se nemůžeš vůbec řídit, příznaky prostě probíhají u každého jinak, některý den ti může být dobře a jiný zase špatně.. asi podle toho jak se chce tomu mrňousovi zlobit :-) . tak se neboj a užívej :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist